Wpis z mikrobloga

#remontujzwykopem #stolarstwo

Cześć, chcę sobie zaprojektować i zrobić "garderobę" we wnęce - w miarę po kosztach, ale jestem totalnym laikiem xd.

Główny problem to muszę zrobić jakoś wejście do tej garderoby, w środku pewnie większość to będą półki i drążek

Macie jakiś pomysł jak ogarnąć wejście? myślałem o drzwiczkach ażurowych ale chyba ciężko o tak wysokie (sufit 2,65, w sklepach max 2.50)

W ogóle - ktoś poleci jakąś stronkę /tutorial dyi który mi mniej więcej nakreśli co zrobić i poleci jakieś hurtownie gdzie kupię płytę meblową?

Będę wdzięczny za wszystkie wskazówki :)
tylkodobregeesy - #remontujzwykopem #stolarstwo

Cześć, chcę sobie zaprojektować i zr...

źródło: 1

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tylkodobregeesy: Ja jesteś laikiem, to gra nie warta świeczki. Namęczysz się i wydasz kasę. Weź do tego kogoś, kto ma pojęcie. My chcieliśmy zmienić układ szafek w kuchni. Co się namęczyliśmy to nasze. Skończyło się na ogarniętym fachowcu. Chłop ze swoim pomagierem wszystko wymierzyli, zaprojektowali i wykonali. Dodatkowo za friko podjechali nam po zamówione materiały.
  • Odpowiedz
@tylkodobregeesy wystarczy wpisać w google jakiś kreator np z firmy komandor ,ale koszta potrafią przyprawic o boleści( _). Ja po takich wyliczeniach poszedłem w szafę narożna pax z Ikei. Tam też jest konfigurator i wyszło na moją kieszeń. Całego miejsca nie wykorzystałem ,ale jest jako tako ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°
  • Odpowiedz