Aktywne Wpisy
Winden +66
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
mirekpngtif +73
Uświadomiłem sobie właśnie, że u mnie w pracy, w sześciosobowym teamie (facetów) w wieku 31-55 lat posiadamy łącznie tylko jedno dziecko xD tj. jeden facet ma jedno dziecko, a piątka pozostałych zero. A ten który ma, nie planuje już więcej. W sumie trochę to straszne jak szybko geny męskie zwężają się do kilku rozpłodowych byczków jak to było w dawny tysiącleciach.
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
To jest k---a totalny beton ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#bekazpisu #bekazpodludzi #polityka #sejm
No i tradycyjnie - argument o Niemcach, patriotyzm i młody wiek xd
To "uderzanie" to pokazywanie faktów a nie n---------e tych samych urywków przez kilka lat
Oni wręcz powinni przez pewnien czas odwrócić wajchę przez to co robił Kurski, ale tego nie zrobili.
Mieliśmy ostatnio w końcu normalną debatę w telewizji PUBLICZNEJ, a nie ustawione pytania pod kandydata z PiSu
Kiedyś jak były rządy PO i PSL to puścili materiał o Komorowskim, który pogrzebał jego szansę już całkiem... No naprawdę nie rozumiem jak można
@xyz_xyz: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet pomijając te heheszki - to nadal nie to samo.