Wpis z mikrobloga

@badreligion66
Dawniej lubiłem Mentzena ale takich przykładów gdzie "mija się z prawdą" ma od jakiegoś czasu sporo przez co przestał być dla mnie wiarygodny. No chyba, że on tak od zawsze tylko byłem głupi. Taki same klakiery jak reszta partii tylko zwyczajnie jeszcze nie byli przy korycie.
  • Odpowiedz
to że poseł jest na sali nie jest dowodem że głosował, wiele razy było tak że będąc na sali nie wkładali kart do głosowania do czytnika albo celowo je wyciągali przed glosowaniem

@stan-tookie-1: Ty jakiś głupi jesteś? Są wyniki głosowania.
  • Odpowiedz
to że poseł jest na sali nie jest dowodem że głosował, wiele razy było tak że będąc na sali nie wkładali kart do głosowania do czytnika albo celowo je wyciągali przed glosowaniem

@stan-tookie-1: a wyniki głosowania są dowodem? XD
  • Odpowiedz
  • 90
@stan-tookie-1:

swoją drogą tak się napieli hejterzy z lewicy i 3 drogi że nie udało im się we własnej koalicji wygrać glosowania

Za każdym j-----m razem xD

Dostań konkret, który udowadnia, że p---------ś bzdury bez uprzedniej weryfikacji, to zamiast sie do tego odnieść to leci jakiś tekst "swoją dorgą to ugabuga tabaluga" xDDDD
  • Odpowiedz
  • 19
@badreligion66 oni mają ogarniać państwo jak nawet nie ogarniają głosowania?

Głosowanie to przecież ich główna praca. To tak jakby operator koparki nie ogarniał koparki.
  • Odpowiedz