Aktywne Wpisy
heksengerg +1133
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
iforgotmypass_ +17
Jakie jest wasze najdroższe "ups" w życiu? ja kiedyś wymieniając uszczelkę przy kolektorze dolotowym (saab 9-3) urwałem śrubę w głowicy. Potem złamał mi się wykrętak przy wykręcaniu. A potem to już się jeden wielki bajzel zrobił. Z racji tego, że i tak w planie było d-------e mocy, to zdecydowałem się na kupno nowej głowicy po regeneracji xD
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
No i Paulina jest między młotem a kowadłem.
Dawniej lubiłem Mentzena ale takich przykładów gdzie "mija się z prawdą" ma od jakiegoś czasu sporo przez co przestał być dla mnie wiarygodny. No chyba, że on tak od zawsze tylko byłem głupi. Taki same klakiery jak reszta partii tylko zwyczajnie jeszcze nie byli przy korycie.
@stan-tookie-1: Ty jakiś głupi jesteś? Są wyniki głosowania.
Natomiast dziwniejsze w tej sytuacji jest to że jakieś partie się zrzeszają żeby usunąć posła z komisji
@stan-tookie-1: a wyniki głosowania są dowodem? XD
Za każdym j-----m razem xD
Dostań konkret, który udowadnia, że p---------ś bzdury bez uprzedniej weryfikacji, to zamiast sie do tego odnieść to leci jakiś tekst "swoją dorgą to ugabuga tabaluga" xDDDD
Głosowanie to przecież ich główna praca. To tak jakby operator koparki nie ogarniał koparki.
@stan-tookie-1: to może się najpierw dowiedz zanim zaczniesz się odzywać w danym temacie xDD