Aktywne Wpisy
BarkaMleczna +68
Dlaczego coś tak ekstremalnego jak pełny rękaw tatuaży jest ostatnio tak powszechne?
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
niepisowski +163
Jeżeli ktoś tak bardzo brzydzi się zapłacić 19% podatku od ZYSKU i jest z tego powodu zmienić rezydencję podatkową, to na co nam ktoś taki w społeczeństwie? Przecież to nadal znacznie mniej niż opodatkowanie+oskładkowanie na etacie.
#bekazkonfederacji #neuropa #podatki
#bekazkonfederacji #neuropa #podatki
@Pietrzykowski: I jest to poświęcenie, na które są gotowi.
Tak biali zdobyli caly swiat, tak teraz chca muzulmanie, ale Izraelczycy wiedza jak grac w tą grę. To Europejczycy stracili jaja i tyle.
To się nazywa networking ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pietrzykowski: W ogóle ten atak jest spowodowany tym, że Żelazna Kopuła nie jest w stanie już chronić Izrael- ilość i jakość rakiet Hezbollahu zwiększyła się wielokrotnie. W 2006 roku Izrael de facto przegrał z Hezbollahem zgadzając się na ich warunki, a Hezbollah miał wtedy 10-15 tys rakiet, a dziś ocenia się ich liczbę na 120-200 tys. Być może stwierdzili,że za 2-3 lata
( ͡º ͜ʖ͡º)