Aktywne Wpisy
BarkaMleczna +68
Dlaczego coś tak ekstremalnego jak pełny rękaw tatuaży jest ostatnio tak powszechne?
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
niepisowski +163
Jeżeli ktoś tak bardzo brzydzi się zapłacić 19% podatku od ZYSKU i jest z tego powodu zmienić rezydencję podatkową, to na co nam ktoś taki w społeczeństwie? Przecież to nadal znacznie mniej niż opodatkowanie+oskładkowanie na etacie.
#bekazkonfederacji #neuropa #podatki
#bekazkonfederacji #neuropa #podatki
@Pietrzykowski: spoiler, żydzi to nie jest jedna osoba. Ba to nawet nie jest jedna grupa poglądów i to tylko biorąc pod uwagę perspektywę samego Izraela. W samym Izraelu masz sporą grupę praktykujących żydów, którzy wprost mówią, że Izrael jest zepsuty i nie powinien istnieć.
W ogóle co to za czasy że Liban i Iran wydają się tonować sytuację a Izrael wszystkich za wszelką cenę prowokuje XD
Tylko, że tu ogon merda psem. W USA na wszelkich wpływowych stanowiskach, czy to w rzędzie, administracji, mediach, czy też w sektorze prywatnym na kluczowych pozycjach - wszędzie pełno Żydów.
To było tak:
Żydzi to bankierzy - od zawsze.
Jerozolima żyła od zawsze z handlu (jak cały tamten rejon świata) - dlatego wykształcili "kulturę
@Berkel_88: bryczkami może nie, ale pewnie wciąż na ulicach miałbyś od groma polonezów i tico ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WojowniczyKamil: Wydaje mi bardziej, że ten komentarz miał na celu pokazanie braku sensu w takim gdybaniu ¯\(ツ)/¯
Dodaj dotacje od amerykańskich Żydów i już masz potęgę w regionie. Niemniej inne państwa arabskie na półwyspie arabskim już nie są takimi zadupiami. I obawiam się, że otwarty konflikt z Arabią saudyjska lub ZEA byłby zgubnym ruchem