Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim nie chce obrażać, ale trzeba nie mieć totalnie szacunku do siebie, żeby siedzieć z laska na wakacjach i patrzeć jak w najlepsze pisze sobie z kolegami xd

Mam nadzieję, że to słaby bait to jak nie to nwm, nie wykastrowałeś się przypadkiem? I jeszcze to "nie mam żalu". Jak możesz nie mieć żalu? Może żal to źle określenie, ale ludzie, podobno kobieta to też człowiek i jak jest w związku
  • Odpowiedz
  • 7
@mirko_anonim ale na co czekasz że ona powie że ma kogoś innego? Przecież nawet jak ja złapiesz na gorącym to się będzie wypierać, pewnie już się ruchają
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ciężko będzie, będzie testować twoją cierpliwość aż sam odjedziesz xD one potrzebują twojej negatywnej reakcji aby usprawiedliwić swoje działanie i aby stłumić wyrzuty sumienia
Bo wbrew temu co jest powszechne na wypoku łaski nie zdradzają zaraz fizycznie (no chyba, że chodzi o formalne już związki jak małżeństwo, ale to inna sytuacja) tylko właśnie poznają kogoś innego, potem z nim niby niewinnie flirtują aż zdają sobie sprawę, że się zauroczyły
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @mr-dawid:
Po prostu nie chce zatańczyć tak jak ona zagra i chciałbym aby to ona powiedziała sorry ale cię już nie kocham i tyle
@Luke_Skywalker88
W sensie, że nie mam do niej żalu, że ktoś jest jej zdaniem lepszy ode mnie
Bo co mam się zadręczać co zrobiłem źle skoro wiem, że nie miałem na to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim a niech sobie i będzie lepszy od ciebie. Ale jeśli coś jej nie pasuje u ciebie to powinna to zakończyć, a nie siedzieć na siłę i czekać aż nadarzy się lepszą okazja.

A co do grania jak ona ci zagra to właśnie to robisz. Czekasz z nią aż będzie pewna, że ma lepsza gałąź i wtedy ci powie elo bez drgnięcia powieką xd

Żeby nie zagrać pod jej skrzypce to powinenes
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Skoro jesteś pewny, że tak jest to pożegnaj ją od razu, a nie na wakacje jeszcze ją ciągasz. Krotka piłka: pakuj się i wyp. Albo jak to nie Twoje mieszkanie to pakuj się i wyp. Ja bym tak zrobił tego samego dnia jakbym się dowiedział.
  • Odpowiedz