Aktywne Wpisy
Ka4az 0
Poleci ktoś restauracje z możliwością rezerwacji? Trochę bardziej elegancka i ekskluzywna, ale też bez przesady - nie chce się czuć jak czubek. Fajnie jakby była to włoska kuchnia, piękny wystrój - cieżko mi coś znaleźć XD a i najlepiej okolice rynku.
#wroclaw #jedzenie71
#wroclaw #jedzenie71
arinkao +116
Co ciekawe, w informacjach na stronie Playa jest wzmianka o takiej możliwości, tylko że jak kontaktujesz się z nimi w tej konkretnej sprawie to okazuje się, że dotyczy to jedynie umów zawartych przez stare UPC (a przejęte przez Play).
Mało tego, podczas rozmowy z konsultantem na infolinii dostałem informację, że możliwym jest rozwiązanie dotychczasowej umowy za porozumieniem stron (bez kary umownej) z jednoczesnym zawarciem nowej umowy, na kolejne 2 lata, już na nowym adresie. Jest to zasadniczo win-win sytuacja, bo Play gwarantuje sobie abonenta na kolejne 2 lata (do końca bieżącej umowy pozostało mi 10 miesięcy), a ja nie muszę się użerać z dwoma różnymi umowami i opłatami.
I co z tego, skoro dzwoniąc kolejny raz na infolinię z myślą zawarcia ww. umowy dostałem informację, że jednak się nie da XD
Czyli w rozumieniu Play, lepiej żebym zapłacił za pozostałe 10 miesięcy i się o---------ł, a ja sobie pójdę do lepszego ISP.
Dodatkowo do tego dochodzą: brak publicznego ipv4 i CGNAT, losowe przerwy w świadczeniu usługi na 4-5 minut, słaba obsługa techniczna i routingi.
#play #internet #swiatlowod #isp #upc