Aktywne Wpisy
szpaczuh +797
#rozdajo
Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla?
Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla?
Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Fajlip1111 +4
Sluchając tego podcastu czułem zażenowanie jako facet. Zabolało mnie to co słyszałem poczułem nawet obrzydzenie. tyle litrów hipokryzji ktore się wylało z ust tych dziewczyn. Po co to zostało nagrane?
#hotelparadise
#hotelparadise
No i kilka dni później pojechałam po Dalię, zerwałam jej łańcuch i zawiozłam do nowego domu (。◕‿‿◕。) Takie akcje sprawiają, że nadal chcę robić to co robię.
#otoziaki
#pomagajzwykopem #psy #pokazpsa #smiesznypiesek #dziendobry
@straszny_cham Tak
trzeba było zgłosić do jakiegoś tozu czy gdzieś, że ktoś się znęca nad psem
chciałbym by ludzie z podobną pasją jak do obrony "świntyj własności prywatnej" bronili po prostu dobra zwierząt xd
potem właśnie kończy się jak u mojej cioci, że w centrum miasta jej z------i starego psa, a jak potem kuzyn dorwał złodziejkę to się tłumaczyła, że 14 letni pies miał widocznie zepsute zęby więc go zabrała ¯\(ツ)/¯
naprawdę nie uważasz że istnieje sytuacja gdzie zabranie psa jest po prostu lepszym wyjściem? Jak możesz stworzyć takie zdanie "jest złe nawet jak może mu pomóc" lol.
Jakbyś widział np. tego posła pisu co ciągnął psa na smyczy przywiązanego do haka w samochodzie to wszystko ok i nie wolno mu tego psa zabrać?
@assninja: no pies ze smutną minką na łańcuchu przy jakiejś oborze no i co xd jasne, że nie powinno się trzymać psa na łańcuchu, ale to też nie jest powód by wbijać się na teren prywatny i kraść psa
co opce stało na przeszkodzie by zrobić foto i wysłać do tozu czy
bo pewnie ma już doświadczenie z tego typu instytucjami, że mają to w dupie. Szczególnie jak policja przyjedzie, właściciel powie "nie i wuj" i koniec
@assninja: tak możesz go zatrzymać, ale nie możesz go przywłaszczyć i zadecydować samodzielnie o jego dalszym losie tylko kiedy już policja przyjedzie na miejsce przestępstwa (bo próba zabicia psa to przestępstwo) to wtedy się okaże co dalej z psem
@assninja: no nie zgadzam się
Patrzę więc po prostu na efekt - jeden pies ma teraz normalny dom. Lepsza sytuacja niż przedtem