Wpis z mikrobloga

Blok, zadbana klatka schodowa jak i skrzynka na listy. Nagle pojawia się na niej taka naklejka. Nie da się jej zerwać bez użycia mocnej chemii. Pytanie do @OrangeEkspert czy popieracie takie działania swoich przedstawicieli ? Czy możecie usunąć tą naklejkę ?

Ps. @OrangeEkspert czy mogę przyjść do naszego salonu i przykleić wam dowolną naklejkę na drzwi ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?

#gsm #afera #orange
GilgrimBarar - Blok, zadbana klatka schodowa jak i skrzynka na listy. Nagle pojawia s...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GilgrimBarar: mi ostatnio na płocie/ogrodzeniu firma ochroniarka podobnie nakleiła. Zauważyłem a rozklejali to... uwaga... ochroniarze z patrolu i zdążyłem jak wsiadał zapytać czy zaczekają, to im nakleję karnego kutasa na szybę. Grzecznie jeszcze wspomniałem, że ostatnia rzecz jaką bym teraz pomyślał, aby zlecić to wandalom i żeby zgłosili to pomysłodawcy. Odjechali.
  • Odpowiedz
@GilgrimBarar: miras, robisz tak:
1. kontakt ze zarządcą
2. zarządca wzywa orange do przywrócenia stanu pierwotnego, pod groźbą wykonania zastępczego
3. orange ma to w p-----e
4. zarządca usuwa wlepe, okazuje sie ze klej był mocny i trzeba odmalować ściane
5. wezwanie orange do zapłaty za
  • Odpowiedz
@eltanol3000: Wątpię, najpierw trzeba udowodnić, że to nakleił Orange, a nie jakiś sprzedawca na b2b albo jakiś żartowniś. Jakby sądy tak bezpodstawnie dawały wyroki, to by wystarczyło naklejać wlepki nielubianej firmy na ścianach korytarzy i czekać aż sądy nakażą jej odnowić ściany doprowadzając do wydatków i strat.
  • Odpowiedz
@GilgrimBarar kiedyś się wkurzyłem, wziąłem skrobak do szyb z action i wd40 i zrobiłem porządek z tym gównem. Klatka wygląda o niebo lepiej, a nowe naklejki się cie pojawiają
  • Odpowiedz
@GilgrimBarar: Powinno być specjalne miejsce gdzie np. wszyscy dostawcy internetu w bloku mogliby się zareklamować. I to najlepiej w taki sposób, żeby nikt nie mógł oderwać numeru telefonu, bo takie rzeczy już widzałem.
  • Odpowiedz
@kepak wiesz mamy w bloku światłowody wyprowadzone na klatkę. Każdy dostawca okleja sobie swoją, i nie ma z tym problemu. Natomiast naklejanie tych informacji na chybił trafił na skrzynkę pocztową to dla mnie jest niszczenie mienia.
  • Odpowiedz
@GilgrimBarar zrob anons na forum dla gejów. Temu bucowi co to rozkleja od razu mina zrzednie. Tych k---a j------h debili przedstawicieli powinni normalnie razić prądem jak stare baby. Większych oszustów niż przedstawiciele handlowi telekomów to po prostu nie ma.
  • Odpowiedz