Wpis z mikrobloga

@WolvvloW: facet który korzysta z chętnej pijanej laski jest w uj łatwy i nie ma do siebie szacunku, s--s to nie umieranie z głodu by korzystać z okazji jak zwierzę. Świadoma odmowa bardzo dobrze świadczy o mężczyźnie.
  • Odpowiedz
@WolvvloW: nie bardzo rozumiem po co ci koleżanka? Tak tylko do jakichś wypadów lub na p--o? Zobacz jak to się kończy - taka przyjaźń damsko-męska - już by Ci siorbała. Możesz wyjść ewentualnie z propozycją fwb (w gumce) ale to lepiej jakoś podejść i ustalić od razu do niej z tym, a nie jakoś się mijać i uciekać. Takie przyjaźnie z laska z dzieckiem skończy się tak, ze będziesz ją
  • Odpowiedz
nie bardzo rozumiem po co ci koleżanka

@smallboobslover:

Do spotkań, rozmów, wspólnego hobby, tego samego po co macie kolegów? Takie durne pytania zadają osoby, które i tak nie mają żadnych znajomych a płeć żeńska dla nich to jedynie samobieżna dziura do rozładowywania napięcia seksualnego a nie
  • Odpowiedz
  • 2
@AlienFromWenus nie umiem cytować, ale zgadzam się z drugim komentarzem, a pierwsza mnie cieszy

@smallboobslover serio nie na wszystko, co się rusza, trzeba patrzeć w kontekście seksu
Ogólnie założyłem grupę na FB dla młodych dorosłych z moich okolic, żeby właśnie jak komuś się nudzi, to mógł napisać i wyciągnął kogoś gdzieś
Była taka sytuacja, miałem czas, wyszedłem
Nie liczyłem na s--s i nie
  • Odpowiedz
od tego są koledzy

jw. kobiety się do tego nie nadają

@smallboobslover:

Od tego są osoby płci obojga, jak ktoś pisze takie farmazony to już wiem że taki ktoś w doopie był i gunwo widział, za dużo się naczytał wykopu i ma beton zamiast
  • Odpowiedz