Aktywne Wpisy
Lewusx +15
Jakbyście zareagowali, gdyby podczas rozmowy o wspólnym zamieszkaniu z dziewczyną, nie chciałaby przeprowadzić się do was (kawalerka na własność), tylko zmusza was do wynajmu większego w dzielnicy gdzie jest więcej zieleni? Podział kosztu wynajmu około 70/30. Wychodzi około 5k z opłatami
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Co oczywiste więc - nigdy nie lubiłem tej cholernej Barcelony, farcelony, uefalony z karzelkiem, busketsem i spółką udającymi co 5 sekund, nienawidziłem tikisraki i cieszyłem się, gdy przez Messiego ten klub upadł finansowo choćby za skandaliczny mecz z kupionym ovrebo.
I po tych wszystkich latach poszedł tam Lewy, choć mógł 5 lat wcześniej do Realu zdobyć trzy razy lm
A teraz jeszcze cholerny Szczęsny.
No i serce przepełnione pogardą musi troszkę wpuścić kibicowanie klubowi, który ma polskie nawiasy.
#fcbarcelona #pilkanozna
No i jeszcze ten niesamowity yamal, który uratował piękno Euro
xD
Kiedy nic w życiu nie osiągnąłeś i jedynym co ci zostało to próba identyfikacji z bogaczami, którzy przynajmniej są dobrzy w kopaniu w balona.
@niegwynebleid: widziałem chyba go ostatnio w KRK, skoda rej K1 XDDDDD
Ale co oczywiste - nikt nigdy nie miał takiej kontroli piłki. Jak przyklejona. Od młodości do starości.
Ja jestem team Ronaldo ale technika i przegląd Messiego to kosmos.
Co nie zmienia faktu, że największe sukcesy Barca miała za duetu xavi iniesta - to oni dominowali i jednocześnie mordowali grę.