@rzaden_problem: idealnie podszedł do tematu, bo zamiast odruchowo zatrzymać na wprost to wytracił prędkość na łuku - szacun! Sam pewnie bym tak nie zrobił.
chyba już jest trochę za stara na takie wygłupy? Co ona sobie myślała, mogła sobie zrobić krzywdę
@kawior2007: sprawny człowiek to sobie wejdzie na parapet albo dach i skoczy, a co ma taki niepełnosprawny zrobić? I nawet jak już coś wykombinuje, to się trafi jakiś supermen i cały plan w p---u
@Trombe: ja bym pewnie próbował wyhamować po łuku ale by mi się wymsknęła i jeszcze zwiększyła prędkość i by było że chłop rozbujał babcię i w-----ł w sciane
@LeonardoDaWincyj: Ja pamiętam, mial być min w autach zastosowany, a nawet statkach czy tam na nabrzeżach w przystaniach aby minimalizować siłe ewentualnego uderzenia.✌☞
źródło: 1000018617
Pobierz@kawior2007: sprawny człowiek to sobie wejdzie na parapet albo dach i skoczy, a co ma taki niepełnosprawny zrobić? I nawet jak już coś wykombinuje, to się trafi jakiś supermen i cały plan w p---u
Tymczasem babki które wchodziły to uciekły z budynku a te w środku odskoczyły xD
Pewnie nikt tu już nie pamięta