Aktywne Wpisy
kaziuwichura +95
Czy ma ktoś może w domu zamknięte opakowanie kawy Lavazza Crema e Aroma 1000 g i mógłby ją zważyć?
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
CorniShon007 +150
#piramidaplusowa
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
I jak ja mam nie pisać o Konfedepisie?
#polityka #konfederacja #4konserwy #neuropa #bekazpisu
Ale pod tweetem Tuska pisał, że ten już to robi.
To jak w końcu jest?
@hpiotrekh: jak to kto? K0nfiarstwo pokroju @L3stko i @OlFunkyBastard xD
@Bushi13: z Krzysiem wszechpolskim to by mogło przejść ale nie z memcenem ( ͡° ͜ʖ ͡°) typ dosłownie spędził ostatnie kilka lat na nabijaniu kabzy programistom 15k, gówniarskich nagrywkach i teledyskach, sprzedawaniu piwa własnej marki i cichych (ale wyraźnych oraz zarejestrowanych) oświadczeniach że z PiSem nigdy przenigdy
Pamiętaj kto jest elektoratem PiS. Z młodymi by to może zadziałało, ale z memcele
@Gours: Kiedykolwiek wyjdzie jakaś zła wiadomość o PO albo PiSie, to ty zawsze znajdujesz sposób, by wykręcić kota ogonem i smarujesz wpisy, w których w tym temacie atakujesz Konfederację.
Ten wpis to doskonały tego przykład.
Mentzen jedzie tutaj równo po pis, równie dobrze można by wyciąć ten kawałek o imigrantach za łapówki i mówić, że konfedeplatforma
Komentarz usunięty przez moderatora
W materiale jedzie po PiS i po KO.
NEUROPKI: "Olaboga, Mentzen krytykuje KO, na pewno pisior!!!!"
Jeszcze napiszcie, że chwali Dude, który nie pojechał do powodzian, ale "zapomnijcie" wspomnieć że za to samo w tym samym momencie pochwalił Holowanie i że chodzi i to, żeby nie utrudniać działań służbom walczącym z żywiołem.
Kolejny przykład,że oni są partia działania,a premier tylko obiecuję :D