Aktywne Wpisy
patrykpeniu +349
Dawul +37
Ja nie wiem co jest z tymi ludźmi nie tak.
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
- główny bohater taki posiłek ala herkules, chyba też miał tylko majtki i noz
- w każdym odcinku kładł nóż na kamień, kręcił nim i szedł w tamtym kierunku (najbardziej charakterystycza i pewna rzecz, która pamietam)
- dziwna kreska, napewno nie ala anime, mało wyraźne kolory
- wydaje mi się że leciała na kanale typu TVP 3, albo taki najbardziej popularny, nie jakieś tvn, Polsat itp, w godzinach 11, może powtórki?
- leciała napewno w roku 1995/6
Ktoś coś?
#wykop30plus #nostalgia bajki #dziecinstwo
https://youtu.be/esTA2W0PojM?si=S8hVQChP8bVro5fN
Sporo było takich seriali.
Może któryś Conan?
Awanturnik albo Młodzi Wojownicy?
Thundarr chyba w Polsce się nie pojawił.
Jakbyś jednak znalazł tę właściwą bajkę, to wołaj - mam jakieś flashbacki z czegoś podobnego i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć co to. Coś mi jeszcze świta, że jak leciały napisy końcowe, to ten wojownik tańczył z jakąś kulą światła xd A w samej bajce były jeszcze jakieś kolorowe stwory-antagoniści. Ale może mamy na myśli różne tytuły
Sprawdzę później dla pewności na jutubach tego conana czy kręcił nożem, bo to
6,00 Rahan wędrowiec - serial animowany (powt.)
@LeVentLeCri: wydaje mi się, że to o czym myślałaś to nie to.
@Blon: oo super, że znalazłeś! Gratki ʕ•ᴥ•ʔ
To nie jest to. No nic, będę szukać dalej, bo co jakiś czas przychodzi ta natrętna myśl i zastanawiam się, co to była za bajka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Choć nie jest mi ta wiedza do niczego potrzebna to jednak... Wiesz, jak