Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +164
Ja jestem tym mitycznym graczem, który zamiast kupić nową konsole za 2000 zł+ kupił 10 metrów kabla HDMI za 50 zł i ciśnie w gierki z PC na telewizorze jak król ( ͡° ͜ʖ ͡°) #gry #pcmasterrace
źródło: 12
Pobierz
1-1-1-1 +149

Z ciekawosci sprawdzilem tego przystojniaka z wpisu nie ma to jak porady od azerskiego Chada i moje oczy krwawia. Facet przystojny ale glupi jak but, pieniadze niby ze sprzedazy "eksluzywnych" okularow aka zapewne dropship z chin (juz jednego pamietam co sprzedawal "eksluzywne" zegarki a teraz jest youtuberem), wszystko na pokaz, pusta blond lala u jego boku, same fotki z autami i w dubaju z opisami wzietymi z chinskich czasteczek "Jak zmienic zycie, wez je w swoje rece!", "Badz gorzny w lozku i w biznesie"
Mam 35 lat i nie moge uwierzyc ze ktos to czyta. Przeciez kazdy z IQ wyzszym od ameby to wysmieje a ja czytam te komentarze: "Tylko tacy ludzie są coś warci ", "Dziewczynki, gdzie Wy znajdujecie takie Cuda? No gdzieeeee?", "(...)Mój syn jest arabem jest ciemny i ma też niebieskie oczy." "a mam takiego Mężczyznę cudowności",
Czy Polacy naprawde sa na samym dole drabiny spolecznej a P0lki popuszczaja kazdemu ktory nie urodzil sie nad wisla? Czy istnieje jakis inny kraj na ziemi gdzie kobiety tak gardza swoimi krajanami?
Boze bozenko, ja chyba jestem juz na takie p------y za stary.
#takaprawda #p0lki #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: TAK