Aktywne Wpisy

WielkiNos +404
Kiedy spodobała ci się kobieta, ale przypominasz sobie, że to tylko p---------a.
#p0lka #pieklomezczyzn #bekaztwitterowychjulek #onlyfansiary #hipergamia
#p0lka #pieklomezczyzn #bekaztwitterowychjulek #onlyfansiary #hipergamia
źródło: temp_file7223545344122652544
Pobierz
Smutny_Marek +193
źródło: 1000050386
Pobierz

Choć zarzekałem się, że na wąskich oponach (23 mm) dam sobie spokój z jazdą terenową, to jednak te dwa kwadraty kusiły bardzo. Były stosunkowo blisko, nie musiałem jechać pociągiem, dawały kolejną stówę przejechaną - i najważniejsze, powiększały niebieski do 55x55. Uległem tej pokusie, co skutkowało butowaniem przez cztery kilometry po mazowieckich piachach i leśnych bezdrożach. A na koniec dodam ku przestrodze: Droga wojewódzka 637 na Węgrów, odcinek Okuniew - Rembertów, to czysty koszmar rowerzysty. Wprawdzie ja jechałem w kierunku Warszawy, ale z przeciwka sunął niekończący się sznur aut. Samochody, które chciały mnie wyprzedzić nie miały szans na zachowanie jednego metra odstępu. Dobrze, że robiły to w miarę ostrożnie i niezbyt szybko, niemniej przyjemne to nie było. Od dziś ten odcinek drogi jest niekwestionowanym liderem mojego prywatnego rankingu najgorszych tras wyjazdowych ze stolicy.
Fotka z cyklu: - Wytęż wzrok, znajdź na zdjęciu drogę, planner brouter.de ją widział. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Max square: 55x55 (+1)
Max cluster: 3457
Total tiles: 6481
#rowerowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki
źródło: 897311_3840
Pobierzźródło: 897314_3840
Pobierz