osoba jak ja ktora mowi doskonale po angielsku dlaczego mialaby przebierac i grac w rosyjska ruletke w Polsce gdy istnieja kraje typu Filipiny czy Indonezja? Kobiety zgrabne, sliczne, wyluzowane, tradycyjne i najwazniejsze - kobiece w kazdym znaczeniu tego slowa.
W większości przypadków mówią to ludzie, którzy nie mają specjalnie pojęcia ani o różnicach kulturowych ani o tym co oznacza 'tradycyjny' model rodziny w ogóle, a już na pewno nie w obcych kulturach. Jeśli
gdy istnieja kraje typu Filipiny czy Indonezja? Kobiety zgrabne, sliczne, wyluzowane, tradycyjne i najwazniejsze
@mirko_anonim: wrzuć zdjęcie tych przykładowych slicznych filipnek. przecież one są aseksualne. no chyba ze masz na myśli jakaś pół filipinkę z ichniejszej warszawy, ale wtedy wątpie ze to będzie ta idealna trad girl.
W obecnym swiecie ktory jest zglobalizowany, osoba jak ja ktora mowi doskonale po angielsku dlaczego mialaby przebierac i grac w rosyjska ruletke w Polsce gdy istnieja kraje typu Filipiny czy Indonezja? Kobiety zgrabne, sliczne, wyluzowane, tradycyjne i najwazniejsze - kobiece w kazdym znaczeniu tego slowa.
@mirko_anonim: dlatego, że w życiu nie rozmawiałeś z żadną azjatką a gdzie tam filipinką
nawet jak w takim kraju dominuje tradycyjny model wartości i konserwatyzm to
@mirko_anonim: zależy
@mirko_anonim: znaczy z kobietą? chyba ci się role pomyliły chopie
W większości przypadków mówią to ludzie, którzy nie mają specjalnie pojęcia ani o różnicach kulturowych ani o tym co oznacza 'tradycyjny' model rodziny w ogóle, a już na pewno nie w obcych kulturach.
Jeśli
@mirko_anonim: wrzuć zdjęcie tych przykładowych slicznych filipnek. przecież one są aseksualne. no chyba ze masz na myśli jakaś pół filipinkę z ichniejszej warszawy, ale wtedy wątpie ze to będzie ta idealna trad girl.
@alfka: jeśli badania nie pasują do mojej tezy to tym gorzej dla badań. klasyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: dlatego, że w życiu nie rozmawiałeś z żadną azjatką a gdzie tam filipinką
nawet jak w takim kraju dominuje tradycyjny model wartości i konserwatyzm to