Aktywne Wpisy

mafi20 +117
Musze powiedzieć szczerze że jak się przesiadałem z Androida na iPhona to nie miałem tego efektu wow , ale jak teraz się przesiadłem z laptopa z Windowsem na MacBooka air m2 to kopara mi opada , p------y sprzet i ta bateria chyba z 15 godzin mi wytrzymał ostatnio , człowiek całe życie się męczył na Windowsie a tu takie cudo za śmieszne pieniądze .
#macbook #apple #macos
#macbook #apple #macos
źródło: 8355
Pobierz
NiezlyJestes +205
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

W piatek jestem umowiony z fajna #divyzwykopem a w sobote na randke z tez fajna kobieta z #tinder. Bedzie to moja pierwsza randka od ponad 10 lat. Czy rezygnowac z divy czy pobzikac sobie? Z jednej strony jak z pelnymi jajami spotkam sie z kobieta, to moze podswiadomie, bede sie zachowywal bardziej mesko, bardziej flirtowal. Z drugiej strony niby zasada "spin more plates" i moze po ruchaniu bardziej bym sie zachowywal, jakby mi nie zalezalo i kompletnie bez stresu, a jak wiadomo kobiety wola pewnych siebie. Najwyzej jak zapyta mnie o poprzednie doswiadczenia, to bede mogl opowiadac o divach jakby byly moimi bylymi. Poza tym polecicie prosze miejscowki na pierwsza randke, czy muzeum wojskowe albo miasta + prosta restauracja bedzie ok? Ona przyjezdna i ponoc nie zna miejsc.
#wychodzimyzprzegrywu #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy spotkac sie z prostytutka przed pierwsza randka?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Jeśli pójdziesz do pani dziwki, to nie będziesz miał na randce takiego parcia
Podejdziesz na luzie, bez desperacji
Jak wyjdzie randka, to super
Jak nie, to jaja już puste, więc nie będziesz sobie pluł w brodę
@mirko_anonim: i 10 lat zajęło Ci dojście do takich rozkmin?
@mirko_anonim: to nie oznacza chodzenie na divy xD