Kolejne siedlisko dezinformacji, ośmielam się stwierdzić, że nawet gorsze od R Today. Co prawda nie ma takich zasięgów, ale ten szkodnik powinien dostać bana na ten chłopski ryj, na zawsze. #powodz #ator #szury #tvrepublika
@PtasiorI993: Ator to fioletowa pigułka. Jestem szurem i mocno go potępiam bo rozmydla tematy i kieruje ludzi na lewe sanki. Zawsze leje wodę i nie przedstawia rzetelnie tematu oraz z istotnymi szczegółami.
@PtasiorI993: Ale z was zamordystyczne szuje. Do Korei Północnej jedźcie. Na tym polega wolność słowa, że każdy, nawet największy szur i kretyn może sobie mówić, co chce. Ha tfu na was!
@PtasiorI993: Op też dobry xD "Co tam gadali?" "szczerze, to nawet nie chce mi się słuchać tego p---------a" xDDDDD Przecież to seria spiskowe teorie, gdzie wszystko jest wymyślone. Sekielskiego czy Bernatowicza też chcesz zbanować, bo mówią o kosmitach i to szurstwo? XD
@PtasiorI993: też znam jego content i z tego co wiem jest podzielony na spiskowe teorie jak mu świeci zielona lampa w ryj i na komentowanie polityczne jak ma normalne światło, on literalnie pokazuje które materiały są szurskie i bodajże w każdym takim materiale mówi, że to seria rozrywkowa jak jakieś nie do wiary w TVNie. A to, że ludzie to debile i wierzą w różne rzeczy, jak np w Boga
@Glikol_Propylenowy Nie zgadzam się, straszenie, że zabiorą ludziom mieszkania, szczucie na zachód i Ukrainę, ciągle analizy z zacierem, z których wynika, że lada dzień wybuchnie w Polsce wojna, tam nie ma zielonej poświaty
@PtasiorI993: A uważasz, że Polska jest całkowicie bezpieczna? Przecież nasi politycy też mówią, że Putin planuje destabilizować zachód, że Ukraińcy walczą za nas xD, przecież jesteśmy w trybie wojny hybrydowej z Białorusią, która zalewa nas "uchodźcami". Przypominam słowa Hołowni o wgniataniu Putina w ziemię rękami Polaków. Co do szczucia, to zainteresowalbym się bardziej tym, co wygadują Ukraińcy na Polaków na tiktoku, bo to jest siedlisko mega patologii i to należy
@KCPR: jestem ciekaw czy on po prostu jest tak podly, że żeruje na słabych rozumkach, czy faktycznie sam zaczął w te brednie wierzyć (ew. zawsze wierzył).
Czy w czasach okazyjnych promocji, gdzie gry z najlepszej półki na takim steamie złapiesz za mniej niż stówkę albo istnienia platform pokroju Eneba albo G2a, łby szczycą się, że piracą gry?
źródło: temp_file416890003485019222
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@FairPlay: Zaraz pozew od niego dostaniesz xD
@PtasiorI993: Op też dobry xD "Co tam gadali?" "szczerze, to nawet nie chce mi się słuchać tego p---------a" xDDDDD
Przecież to seria spiskowe teorie, gdzie wszystko jest wymyślone. Sekielskiego czy Bernatowicza też chcesz zbanować, bo mówią o kosmitach i to szurstwo? XD