Aktywne Wpisy

MonazoPL +43
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
ATAT-2 +77
Nic lepszego juz dzisiaj nie zobaczycie. Okazja dla fanow ogrodnictwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
źródło: 1000015728
Pobierz

no chyba, że ze znajomymi, to wtedy co innego. Chodzi mi o mieszkanie z obcymi.
@Konszachty: jak się ma powiedzmy te 20 lat to można, ale trochę bardziej dorosły facet mieszkający na pokoju to już nie wiem czy to "ogarnięta osoba"
@mirko_anonim: to zarabiasz więcej niż średnia
Spłacam swoje mieszkanie i rata kredytu + czynsz to jakieś 2500 zł. Tym bardziej mnie zastanwia jak ludzie mogą żyć za mniejsze pieniądze patrząc na to że mam stosunkowo niską ratę. Najbardziej dołujące jest to że wszyscy uważają to za normalne, a dla mnie to jest patologia. Każdy pracujący na pełen etat powinien móc sobie pozwolić na godne życie.
─────
Takie gadanie. Miałeś kiedyś z tym cokolwiek wspólnego czy wyczytałeś te pierdoły na wykopie? Mam uprawnienia spawacza i potrafię spawać. Mam w tym dużo doświadczenia i jedyne na co mogę liczyć to 4000 na rękę, lub delegacje za granicę gdzie zarobię godnie. Wujek zajmuje się wykończeniówką, tylko on jest bardzo dobrym specjalistą i również nie pracuje w Polsce, a robi zlecenia za granicą. W
Może taki problem że jako obywatel kraju Europejskiego, przy cenach Europejskich powinienem mieć możliwość zarobku na poziomie Europejskim? To jest psi obowiązek naszych rządzących zapewnić nam warunki do godnego życia, tak samo jak naszym obowiązkiem jest walczyć o swoje, cenić się i wymagać wyższych pensji. Niestety czuję się czasami jak jakiś buntownik wśród niewolników co mnie wyjątkowo dołuje.
──────
To ci powiem co jest patologią:
Patologią jest sytuacja w której konkurujesz o stanowisko pracy gdzie 7% ludzi oczekuje wypłaty poniżej 5000 netto, 13% 5000-7000 netto, a 80% ludzi którzy oczekują więcej, wiedzą czym są koszty utrzymania i wiedzą czym się może skończyć kryzys i utrata pracy zostają z ręką w nocniku. Duża część z tych ludzi ma bardzo wysokie raty kredytów hipotecznych ze
1. Przesiądź się na rower, o ile masz blisko do pracy to będziesz miał mniejsze koszty. Albo pomyśl nad bardziej oszczędnym i tanim w naprawach samochodem.
2. Daj sobie spokój z Tinderem, szkoda na to nawet nerwów. W ogóle szukanie różowej przez jakichkolwiek pośredników to jest po prostu nieporozumienie.
3. Jak tyle zarabiasz i w ogóle masz pracę to się ciesz. Na bezrobociu to dopiero byś popadł w depresję.