Wpis z mikrobloga

@elektrosbanditos: mądrych wykopkow mało zostało. Jak dla kogoś boxdel czy wardega to wyrocznie to naprawdę musi być głupi xD jeszcze liczyć, że któryś z nich zostanie zscancelowany jak oni tyle siana mają. Szczególnie boxdel mam w pip biznesów a wardega nie wydaje na nic siana
  • Odpowiedz
jak widze wykopkow utozsamiajacych sie z influ jak teraz z Wardega to az skreca kazdy normalny wykopek z iq 50+ szcza na tych wszystkich influ bo to falszywe k I oglada te cale dramy dla beki a nie ktorzy sie tutaj wczowaja jak jakies zjby robiac analizy ktory lepszy ktory gorsze, tworzac chore teorie spiskowe jak pacjenci po psychotropach w choroszczy wiem ze to was zaboli lesne dziady I czarne orly ale
  • Odpowiedz
lód za klawiaturę? 🤦🏼‍♂️ nie słyszałem o tym

@LordAxe82: No niestety, ale była taka streamerka i niestety bardzo spora część lasek influ ma ogólnie taką mentalność chociaż większość będzie udawała święte.
  • Odpowiedz
@LordAxe82: Jeśli 82 w twoim nicku to rocznik urodzenia to wiedz, że po prostu ludzie kiedyś jednak mieli trochę inna mentalność. A ta laska strzelam ile może mieć lat dziś 25-28?
  • Odpowiedz
@Cztero0404 jest ogromna różnica w mentalu. Kiedyś przeciętny „Oskarek” i przeciętna „Julka” odwalali szajs, ale istniało pojęcie wstydu, teraz mam wrażenie że wstydu nie ma i się tym jeszcze szczycą.
  • Odpowiedz
jest ogromna różnica w mentalu. Kiedyś przeciętny „Oskarek” i przeciętna „Julka” odwalali szajs, ale istniało pojęcie wstydu, teraz mam wrażenie że wstydu nie ma i się tym jeszcze szczycą.

@LordAxe82: Nie powiedziałbym, że pojęcie wstydu. Przede wszystkim ludzie kiedyś byli bardziej tacy społeczni i nie uważali, że wszystko widzą najlepiej.
  • Odpowiedz