Wpis z mikrobloga

@Koobik: jeżeli ten asus jest w wersji extreme to procek jest trochę gorszy w steamdecku, generalnie Valve na o wiele większą skalę to produkuje i do tego w tym momencie są zniżki bo to są stare wersje z ekranem lcd, teraz już tylko produkują oledy
  • Odpowiedz
@Koobik: chyba nie ma bardziej legit firmy niż valve xD, half life, portal, counterstrike, dota, steam, same wielkie produkty. Ja kupowałem 1.5 roku temu kiedy jeszcze było drożej bo nie było wersji oled. Do tego masz steam os oparty na linuxie a nie z-----y windows jak w asusie, przy steam decku masz odczucie konsoli, w asusie czuć trochę komputer przez windowsa
  • Odpowiedz
@Koobik: stem deck jest tańszy bo jest poprostu słabszy - ma gorsze parametry techniczne pod każdym względem w stosunku do asusa, jedynie czym nadrabia to zdecydowanie bateria no i ekran jest chyba lepszy.

Ja ogólnie mam zamiar kupić asus rog ally x - czyli taką lepszą wersję tego białego asusa, głównie ze względu na to jakie gry na tym pójdą - cyberpunk, bg3 itp. Np. na steam decku zapomnij o
  • Odpowiedz