Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@dont_kill_my_pepe pewnie coś w stylu żeby zajął się swoją pasją i samorozwojem a miłość sama przyjdzie prędzej czy później. Klasyk. Gorzej jak obudzi się w wieku 45 lat że robił tak jak mu sugerowali kiedyś na fb a on dalej sam jak palec ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@kuba181797: nie musi być łobuzem w szerokim znaczeniu, ale ogólnie to dotknąłeś sedna. Chodzi o dominację, stanowczość i trochę perwersji. Kobieta nie poleci na typa, który jej nie imponuje z charakteru. Tu nie chodzi o bycie miłym.
  • Odpowiedz
@Wszystkooo_: te dobre też lecą na dupków, tylko lepiej to kontrolują. Zbyt często to widziałem lub słyszałem od kumpli, jak peklowali dziunie, które zawsze były religijne :). Ale może rozwinę - dupek w tym sensie, że ma trochę gdzieś swoją kobietę (nie wspominając o innych), że nie przejmuje się wszystkim, że nie boi się jej powiedzieć to co myśli etc.
  • Odpowiedz
Chodzi o dominację

@Wszystkooo_:

W jakim sensie dominację?
Chyba nie chodzi o patrzenie z góry i twierdzenie "masz iść zrobić to bo ja tak powiedziałem" a do tego ciągły gniew za nieposłuszeństwo i wychodzenie z założenia, że jak facet chce roochać teraz to ona ma się oddać teraz nawet jeśli miała w planach coś innego na ten moment?
  • Odpowiedz