@Simple-Man: i tutaj pojawia sie blad logiczny, bo ona gdyby nie miala pracy to i tak by marnowala te 14h na telefonie, a tak jej za to placa ( ͡€ ͜ʖ͡€). I pracowanie na etacie 8h jest bardziej meczace niz nic nie robienie na telefonie/komputerze. Skad wiem? Przeprowadzilem na ten temat mnostwo badan (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Qziuta12: To niezłe wakacje, jak musi codziennie spędzać po kilkanaście godzin przed telefonem, aby mieć co do garnka włożyć. To ja już wolę mój etat, gdzie za zagraniczne wyjazdy służbowe (od 9 do 16) mam opłacony nocleg, loty plus do tego dieta. A jeżeli mam urlop, to nie muszę pracować i nic mnie nie obchodzi ( ͡°͜ʖ͡°
@Simple-Man: nie ma to jak tyrać 7 dni w tygodniu przez cały dzień, a nie jak etatowcy zasrani o--------ć się przez cały dzionek na kawce a pieniądze i tak wlecą na konto. ;3
@Qziuta12: To niezłe wakacje, jak musi codziennie spędzać po kilkanaście godzin przed telefonem, aby mieć co do garnka włożyć. To ja już wolę mój etat, gdzie za zagraniczne wyjazdy służbowe (od 9 do 16) mam opłacony nocleg, loty plus do tego dieta. A jeżeli mam urlop, to nie muszę pracować i nic mnie nie obchodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°