Wpis z mikrobloga

@adamsowaanon święte słowa! To jest wręcz odrażające, że ładna dziewczyna z bogatym życiem towarzyskim szuka faceta na tinderze. Przecież takie dziewczyny mają ogrom możliwości poznania potencjalnego partnera w normalnym życiu i nie muszą uciekać się do aplikacji dla samotnych osób. Straszna patologia. I natychmiastowy red flag dla każdego szanującego się faceta.
  • Odpowiedz
  • 2
@AndrzejBabinicz: aż mi się przypomniało jak się rok lub dwa lata temu ten typ na live na FB zabił passatem o drzewo, co miał psa ze sobą.

Chłop 5-6/10
A babe miał otyła świnkę 2-3/10 co go 4 razy zdradziła, a ten już nie wytrzymał i się zabił w końcu.
Zrobiłem śledztwo i były screeny że nawet w sklepie gdzie pracowała miała kilku typów co wpadali na ruchanie,
Więc baba albo była ultra
  • Odpowiedz
@adamsowaanon nie wiem ile masz lat, ale zakładając że masz dzisiaj 30 za 10 lat będziesz miał 40 i w tym wieku jak nie będziesz zadbany, przystojny i dobrze ogarniający życie to będziesz mógł co najwyżej liczyc na związek z przechodzoną równolatką po przejściach, a teraz będąc w wieku 30 lat Masz jeszcze szansę znaleźć kobietę którą stworzysz wartościowy i trwały związek i ona sama będzie nie zepsuta doświadczeniami. Życie to
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: 5/6? przecież to był jakiś sebiks pijący pewnie browary pod bramą. Ona też nie była piękna ale nie przesadzajmy, że on był jakiś powyżej średniej

ogolnie to masz zrytą banie.
  • Odpowiedz