Aktywne Wpisy
heksengerg +99
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
FHA96 +32
Eh Mirki, nie ma to jak rozpocząć tydzień z otwartą raną emocjonalną… (╯︵╰,)
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Do której macie czas na wezwanie odbioru paczek w #dpd ?
U mnie nagle spadło do godziny 10:00 co jest jakimś k---a żartem. Zamówienia które otrzymam po godzinie 10:00 będą mogły zostać wysłane następnego dnia bo dopiero na kolejny dzień mogę wezwać odbiórxDDDDD
Taki #inpost odbierze ode mnie przesyłkę nawet o 15:00
#ecommerce #kurier #paczka #przesylki
mam paczki codziennie ale nie wysyłam ich codziennie bo nie zawsze mam czas czekać na kuriera a zatrudnienie kogoś do tego nie wchodzi w grę. Nadawanie do parceli też jest złą alternatywą.
Z resztą u mnie kurier i tak przyjedzie w okolicach godziny 11:30 i jestem z tego powodu mniej konkurencyjny. Zazdroszcze tym co mają pick up późnym popołudniem
Nie wiem, coś może wymyślę.
W awaryjnych sytuacjach dowożę do DPD Pickup, w którym można do 18:00 nadać i paczka tego samego dnia wyjeżdża z oddziału.
W DPD to chyba będe musiał dowozić do oddziału kilka kilometrów.