Aktywne Wpisy

IntruderXXL +119
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem

iforgotmypass_ +62
W nawiązaniu do mojego wpisu - pierwsze moto 125 na wynajem kupione xD. Honda CB125R. Najwyżej mi rozwalą, trudno. Jakby ktoś z #warszawa chciał pośmigać to zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,

źródło: image
Pobierz
1. czy jest dalej sens posiadania playera? jest gdzieś lista rzeczy z playera których nie ma na maxie?
2. warto nadrabiać tag? coś ciekawego się działo? kipman wrócił?
Ola jest gitem? bo po paru odcinkach wydaje mi się jedyną osobą z jajami w tym niemrawym towarzystwie.
Najbardziej w-----a ta nosaczita, jak ja nienawidzę tego typu ludzi. jakim cudem ona jest już PO operacji nosa? XD co tam za klamka od zachrystii musiała być że jakiś doktor jej takiego kulfona zrobił i stwierdził że wsumie jest gicio XDXD
czy ten cieplak
#hotelparadise
Wystarczy spojrzeć na jej Facebooka
Ona tylko udaje taką niemote
Jak przyjdzie okazja to jeszcze pokaże swoją prawdziwą twarz,jak to było w przypadku eliminacji osób
Ja rozumiem radość jak się kogoś nie lubi i odpada ,ale bycie podjaranym że ma się taką władze ...
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz