Aktywne Wpisy

lord-nihilus +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie marki perfum uważacie za przereklamowane, a które za niedocenione?
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
2. nie.
3. nie.
4. nie.
5. czasem płacisz na końcu, zależy od divy. lepiej ogolić.
6. trudno powiedzieć indywidualna kwestia. ja poprzedniego dnia i jest ok.
7. kasę bierz tyle żeby starczyło, a telefon zablokuj.
@mirko_anonim: jak Ci wygodnie, na tym polega instytucja prostytucji, zebys to Ty mial komfort
ad 2.
a czy to prawda, że one nigdy nie są same i obok w pokoju pilnuje alf?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
2. Nie, idz po prostu to takiej co ma dobre opinie na garso.
3. Nie, im zalezy na hajsie. Mnie raz starsza diva zapytata ile mam lat a 5 minut pózniej robita mi loda.
4. Nie.
5. Zazwyczaj tak to wyglada.
Nieogolone nie przeszkadzaja, ale raczej dostaniesz lepszego z ogolonymi. Tylko nie gól sie w ten sam