gdyby nie putin, wojny by nie było, także wiesz komu dziękować ^_^
@PiersKurczaka: a czemu mam komukolwiek dziękować za cokolwiek? Czy wojna tam jest czy nie to jest mi to zupełnie obojętne, aby najdalej od nas i więcej mnie nie obchodzi.
@dzidek_nowak: bo na te "dej" składamy się wszyscy w podatkach, ty też. Więc dziękujmy putinowi za robienie r---------u. Było dobrze bez wojen i komu to k---a przeszkadzało, wredna łysa małpa z małą kuśką.
Że gróver to onuca to każdy wie ale masz teraz zdekonspirowałem wam prawdziwą ukrytą onucę. Więc tak! Mi to obojętne. Niezależnie która strona.
W dodatku na koncie mam już rozwalenie grupy trollkont na wykopie które dzięki mnie zostały stąd usunięte. Ale nie, o takich faktach się nie napisze, bo fajniej napisać, że jestem onucą. Idź być przygłupem gdzie indziej.
@van-der-staas: fajne konto ci ten komentarz zaplusowało tzn. te @Sekvoia a zrobiło to od razu zaraz po tym jak dodałeś komentarz. Link: https://wykop.pl/ludzie/Sekvoia Kurdeeeee... czemu ten kij w mrowisko nie włożyłem innego dnia a akurat wypłynęło to dziś gdy nie mam czasu to bym powyciągał więcej trolli na światło dzienne ( ͡°ʖ̯͡°)
@dzidek_nowak: bawi jak teraz bronisz się, po prostu usuń to g---o. Typowa onuca która teraz coś memła że nie no on to obu stron nie lubi/bla bla bla. Twoje podatki oszacowano na 0,2137pln
Czy wojna tam jest czy nie to jest mi to zupełnie obojętne, aby najdalej od nas i więcej mnie nie obchodzi.
Człowiek czyta takie opinie i się zastanawia jak to jest, że w następnych wyborach i ja i ty pójdziemy głosować. Jak można powiedzieć, że najważniejsza rzecz, która dzieje się w tym rejonie od 30 lat cię nie obchodzi?
Dajcie plusa dla Wiktorii Szydło reporterki radia Zet. Jako jedyna jest na miejscu i relacjonuje to co się dzieje we Wrocławiu o 4 rano #powodz #wroclaw
Dej! Dej! Dej! Dej! Dej! Dej!
#ukraina #wojna #dej #polityka
@PiersKurczaka: a czemu mam komukolwiek dziękować za cokolwiek? Czy wojna tam jest czy nie to jest mi to zupełnie obojętne, aby najdalej od nas i więcej mnie nie obchodzi.
@dzidek_nowak: Tak ci to obojętne, że pilnie kolportujesz kacapskie treści propagandowe, że j---e onucą na pół portalu.
https://wykop.pl/wpis/78083157/i-pieknie-wychodzi-powoli-leniek-skasowales-przyda#272913687
Że gróver to onuca to każdy wie ale masz teraz zdekonspirowałem wam prawdziwą ukrytą onucę.
Więc tak! Mi to obojętne. Niezależnie która strona.
W dodatku na koncie mam już rozwalenie grupy trollkont na wykopie które dzięki mnie zostały stąd usunięte. Ale nie, o takich faktach się nie napisze, bo fajniej napisać, że jestem onucą. Idź być przygłupem gdzie indziej.
Link: https://wykop.pl/ludzie/Sekvoia
Kurdeeeee... czemu ten kij w mrowisko nie włożyłem innego dnia a akurat wypłynęło to dziś gdy nie mam czasu to bym powyciągał więcej trolli na światło dzienne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@dzidek_nowak: Lepiej być przygłupem niż roznosić kacapską propagandę, to gorsze niż roznoszenie HIV-a.
Spokojnie, już idę. I tak w tym obrzydliwym smrodzie długo nie idzie wytrzymać.
Człowiek czyta takie opinie i się zastanawia jak to jest, że w następnych wyborach i ja i ty pójdziemy głosować. Jak można powiedzieć, że najważniejsza rzecz, która dzieje się w tym rejonie od 30 lat cię nie obchodzi?
Powiem o tym koncie tylko tyle: wow.