Wpis z mikrobloga

• 0
gdyby nie putin, wojny by nie było, także wiesz komu dziękować ^_^

@PiersKurczaka: a czemu mam komukolwiek dziękować za cokolwiek? Czy wojna tam jest czy nie to jest mi to zupełnie obojętne, aby najdalej od nas i więcej mnie nie obchodzi.
  • Odpowiedz
Czy wojna tam jest czy nie to jest mi to zupełnie obojętne

@dzidek_nowak: Tak ci to obojętne, że pilnie kolportujesz kacapskie treści propagandowe, że j---e onucą na pół portalu.
  • Odpowiedz
  • 0
@ajuto00: nie bądź pożyteczny. Chcesz prawdziwą onucę to masz tu:
https://wykop.pl/wpis/78083157/i-pieknie-wychodzi-powoli-leniek-skasowales-przyda#272913687

Że gróver to onuca to każdy wie ale masz teraz zdekonspirowałem wam prawdziwą ukrytą onucę.
Więc tak! Mi to obojętne. Niezależnie która strona.

W dodatku na koncie mam już rozwalenie grupy trollkont na wykopie które dzięki mnie zostały stąd usunięte. Ale nie, o takich faktach się nie napisze, bo fajniej napisać, że jestem onucą. Idź być przygłupem gdzie indziej.
  • Odpowiedz
Idź być przygłupem gdzie indziej.

@dzidek_nowak: Lepiej być przygłupem niż roznosić kacapską propagandę, to gorsze niż roznoszenie HIV-a.

Spokojnie, już idę. I tak w tym obrzydliwym smrodzie długo nie idzie wytrzymać.
  • Odpowiedz
@dzidek_nowak: bawi jak teraz bronisz się, po prostu usuń to g---o. Typowa onuca która teraz coś memła że nie no on to obu stron nie lubi/bla bla bla. Twoje podatki oszacowano na 0,2137pln
  • Odpowiedz
@dzidek_nowak

Czy wojna tam jest czy nie to jest mi to zupełnie obojętne, aby najdalej od nas i więcej mnie nie obchodzi.

Człowiek czyta takie opinie i się zastanawia jak to jest, że w następnych wyborach i ja i ty pójdziemy głosować. Jak można powiedzieć, że najważniejsza rzecz, która dzieje się w tym rejonie od 30 lat cię nie obchodzi?
  • Odpowiedz