Wpis z mikrobloga

W ogóle głupie to jest że przegrywem może być ktoś bogaty.

@Musze_wygrac_zycie: No właśnie to w ogóle nie jest głupie, bo przegryw to jednak bardziej s----------e umysłowe, brak wiary w siebie + ewentualnie uwarunkowania genetyczne, niski wzrost, krzywa morda, zaburzenia wagi w obie strony, które jedynie pogłębiają rany psychiczne. Im taki przegryw bogatszy, tym bardziej spoerdolony, bo przegryw narzekający na brak kasy, gdyby ja miał mógłby poczuć ten przypływ adrenaliny
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Sam pisałem podobnie, ale już bym tego nie zrobił. Byłem ostro w-------y czymś co mi się w życiu przydarzyło - stąd wcześniejsza agresja. Jeżeli jakiś przegryw nam nie pasuje możemy go zczarnolistować. Mogę napisać jedynie co może mu pomóc. Chłop potrzebuje iść na psychoterapię. Jest młody więc z tego wyrośnie, chyba że mocno zboczy z toru w drogę melancholii. Trzeba sobie uświadomić, że z takimi skłonnościami książki egzystencjalistów tylko
  • Odpowiedz
Nie jesteśmy autorami naszych myśli co pokazuje nauka, zdrowy rozsądek i bajka przygotowana przez psychologów
W głowie się nie mieści -> https://www.youtube.com/watch?v=p8iZzIg9yos

Myśli powstają automatycznie w podświadomości. Są ściśle związane z emocjami i zachowaniem.
Na podświadomość możemy wpłynąć - psychoterapia / autoterapia IFS.

https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4931452/autoterapia-droga-do-uzdrowienia-wewnetrznego-dziecka-i-osiagniecia-psychicznej-pelni-w-oparciu-o
r.....i - Nie jesteśmy autorami naszych myśli co pokazuje nauka, zdrowy rozsądek i ba...
  • Odpowiedz
Kasa nie rozwiązuje żadnych problemów, a przynajmniej nie w takim stopniu jak wam się wydaje, chyba, że faktycznie ma się kilkanaście milionów w gotówce + 2 -3x tyle w nieruchach i duże comiesięczne pasywne przychody rzędu 30 - 50 tys zlotych, ale wtedy już nie jesteś przegrywem, bo łapiesz jakaś Julkę golddiggerke, która będzie wokół Ciebie skakać, no ale w Polsce tacy ludzie praktycznie nie istnieją.

@Glikol_Propylenowy: no już bez
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wyważony-feniks-6: @Musze_wygrac_zycie
tak to powiedz mi kto jest wiekszym przegrywem... Ja zarabiajacy zdalnie jako programista 15k EUR na fakture , ale majacy kiepska gebe oraz stwiredzonego aspergera + schizoidalne zaburzenie osobowosci. Praktycznie bez szans na normalne zycie typu żona, dzieci, znajomy, cieszenie sie zyciem. Czy tez moze przerywem jest ekstraweryczny przystojny chlop robiacy sobie gdzies w biurze za 1,5 minimalnej?

• Odpowiedz