Wpis z mikrobloga

@eduardo-garcia: do prokuratury Ziobry?

Dla mnie to pachniało wałkiem, Duda naturalnie nie wie w jakim środowisku się obraca i czym zajmują się jego koledzy z partii.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: widzisz, w przeciwieństwie do Dudy, ja i wielu innych obywateli, nie mam dedykowanych stylistów i ludzi od wizerunku, których zafajdanym obowiązkiem jest ogarniać takie rzeczy jak potencjalnie niebezpieczne dla wizerunku firmy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
nieodpowiedzialny.

@eduardo-garcia: Za to potem odpowiedzialnie mydlił wszystkim oczy, że on niczego nie promował. Przypadkiem trafił do sklepu i nagrali mu materiał, jak se koszulki ogląda. Ten monumentalny spot nadal dumnie spoczywa na kanale yt prezydenta.
  • Odpowiedz
@ajuto00: Prawicowy polityk w sklepie z patriotycznymi ciuchami. Brzmi podejrzanie. A tak serio, to nagrywając filmik jak kupuje bułki w biedronce, osoba publiczna musi liczyć się z tym, że chcąc nie chcąc takową promuje. Tu się z tobą zgodzę.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: Człowiek inteligentny widzi różnice między zwykłym filmikiem ze sklepu a spotem reklamowym. A propagandzista widzi tylko cele swojej propagandy i będzie kręcił fikołki do porzygu.
  • Odpowiedz
  • 1
@eduardo-garcia A teraz napisz jakie zarzuty udało się pisiorom wysmażyć na syna Tuska. Udało się, prawda? Przecież przez 8 lat mieli wszystkie sznurki w rękach.
  • Odpowiedz
A teraz napisz jakie zarzuty udało się pisiorom wysmażyć na syna Tuska

Ale on nie znalazł się tam po to, by czynić przestępstwa. On znalazł się tam po to, by urzędas z US, czy Instytutu Lotnictwa Cywilnego, czy prokuratury Gdańsk Orunia zastanowił się dwa razy, przed podjęciem działania przeciw scamerni. I z tego zadania wywiązał się znakomicie.

@xer78:
  • Odpowiedz