Aktywne Wpisy
zuzixxx3 +1
Co chwilę jacyś ludzie w komentarzach albo w w wiadomościach sugerują mi, że jestem fejkiem. jak mam udowodnić, że jestem kobietą? (╯︵╰,)
zuzixxx3 +5
Przeszkadza Wam jak kobieta pracuje w miejscu, gdzie ma bezpośredni kontakt z klientem i nie ma pod koszulką stanika (odznaczają się sutki)? Bo przełożony się ostatnio do mnie dopieprzył, że “kuszę” klientów, a nienawidzę nosić tych niewygodnych uciskaczy cyckow (╯︵╰,)
Dla mnie to pachniało wałkiem, Duda naturalnie nie wie w jakim środowisku się obraca i czym zajmują się jego koledzy z partii.
@eduardo-garcia: a wystarczyło tylko się kolegi z partii zapytać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡º ͜ʖ͡º)
@eduardo-garcia: kupujac? xD
a trochę o tej ksywce piszę tutaj:
https://wykop.pl/wpis/78082393/debata-usa-najwieksza-w-sumie-beka-ze-na-stwierdze#272911635
@Janusz_Conway:
@eduardo-garcia: Za to potem odpowiedzialnie mydlił wszystkim oczy, że on niczego nie promował. Przypadkiem trafił do sklepu i nagrali mu materiał, jak se koszulki ogląda. Ten monumentalny spot nadal dumnie spoczywa na kanale yt prezydenta.
Myszko? Tak się zwracacie do siebie?
Ale on nie znalazł się tam po to, by czynić przestępstwa. On znalazł się tam po to, by urzędas z US, czy Instytutu Lotnictwa Cywilnego, czy prokuratury Gdańsk Orunia zastanowił się dwa razy, przed podjęciem działania przeciw scamerni. I z tego zadania wywiązał się znakomicie.
@xer78:
@eduardo-garcia: wystarczy sprawdzić czy nie jest powiązany z pisem