Wpis z mikrobloga

@CultedelaRaison jakbym miał odpuszczać bieganie po treningu siłowym nóg z tego powodu to bym biegał raz w tygodniu zamiast 6;) normalnie biegaj, weź poprawkę na to ze może być trudniej.
  • Odpowiedz
Odpuszcacie bieganie jak jesteście obolali

@CultedelaRaison: tak, jak jestem obolały to taki trening nie ma dla mnie sensu i nie biegam wtedy, ale jak jestem obolały i mam zaplanowane bieganie to znaczy, że coś z------m przy planowaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) druga sprawa to nie jestem ani szybki ani silny
  • Odpowiedz
@CultedelaRaison: Dużo zależy od tego ile razy biegasz w tygodniu i ile razy robisz nogi. I efekt jaki właściwie chcesz uzyskać. Dla mnie najlepiej sprawdza się bieganie dzień przed siłownią: wtedy nogi są względnie świeże i mogę bez obaw robić nawet jakieś trudniejsze jednostki. W odwrotnej sytuacji też jestem w stanie je wykonać, ale jednak na mniejszym komforcie (a czasami wręcz w dyskomforcie). Po prostu wolę sytuację w której to
  • Odpowiedz
@tylko_zerknalem: Siłownia 4 razy w tygodniu upper/lower, bieganie jest dla mnie na tyle nowe że jeszcze nie wiem czego tak naprawde chce, ale zlapalem zajawke. Cel to budowa atletycznej sylwetki, bez napiny na konkrety.

Wczoraj pobiegłem na obolałych nogach, dzisiaj jest oczywiście jeszcze gorzej ale do przeżycia. Będę testował i zobaczę co mi najbardziej pasuje, dzięki za podpowiedź.
  • Odpowiedz