Wpis z mikrobloga

Poznałem fajną dziewczynę na #tinder , taka 8/10 z wyglądu, w głowie też ma poukładane, pracuje w szkole językowej. Gadka się nam klei, było parę spotkań. W końcu doszło do zbliżenia, i okazało się, że ona ma wypukły pępek, alee taki mega brzydki i strasznie mnie to obrzydza. No za każdym razem jak to widzę to z laski 8/10 robi się 4/10 a mi się chce wymiotować. Co byście zrobili w tej sytuacji? Jak jej powiem, to pewnie się obrazi jak nie powinien to ja nie wytrzymam z obrzydzenia. Jakieś rady?

#zwiazki #pytanie #randkujzwykopem #randki
pearl_jamik - Poznałem fajną dziewczynę na #tinder , taka 8/10 z wyglądu, w głowie te...

źródło: 9dfa2d3e-467a-4a92-b7ae-ad502509249a

Pobierz

czy powiedzieć jej?

• tak 61.2% (845)
  • nie 38.8% (536)

Oddanych głosów: 1381

• 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pearl_jamik: dać jej spokój i oszczędzić jej marnowanego czasu, jeśli dla ciebie to defekt nie do przeskoczenia, no bo przecież co ona jest winna że ma wypukły pępek? (pomimo że zgadzam się że takowy jest niefajny)
  • Odpowiedz
@pearl_jamik piszesz o kobiecie, która jest atrakcyjna zarówno zewnętrznie jak i wewnętrznie a ty piszesz o pępku, że jest nie tak. Spotykałem się w życiu z różnymi kobietami i miałbym zrezygnować z którejś ponieważ np. miała śmieszny mały palec u stopy?
Czy ty z tym pępkiem będziesz spędzał czas czy z nią?!
  • Odpowiedz