Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +712
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +341
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
1. Gdzie zabrać obcokrajowca żeby spróbował polskich dan ale w takim średnim standardzie? Nie za drogo ale smacznie.
2. Czy są jakieś kolumbijskie knajpy we Wrocławiu? Albo coś związanego z Kolumbia? Kojarzę że jakaś kawiarnia jest chyba ale nie pamiętam gdzie.
3. Czy sa problemy z parkowaniem w centrum a jeśli tak to czy polecacie jakieś miejsce do parkowania bez opłat?
#wroclaw #jedzenie
1. Szynkarnia
2. Peruwiana
3. parking NFM 35 zł / doba, płatna strefa jest bardzo duża
1. ja to bym gościa zabrał na rynku do Dworu Polskiego. Wcale nie jest drogo, a dobre polskie jedzenie
2. kolumbijskie to nie wiem, ale peruwiana jest super
3. bez opłat to już nie ma
Parkowaanie - wybierz jedno - darmo albo centrum.
1. Ida Kuchnia i Wino, Młoda Polska
2. Nie znam
3. Jw. NFM
@pasta_alla_carbonara i to info mi wystarczy jeśli chodzi o parking :d
Dziękuję za.odpowiedzi
Deska Polska dla 2 os. 139,99 PLN
biała kiełbasa, gołąbki, bigos, pierogi, śmietana, musztarda
Pomyslec, ze przed pandemia to kosztowalo 60zl :D
Karmazyn przy Horbaczewskiego (klimat PRLu gratis) jest nadspodziewanie smaczny.
1) może Setka?
Młoda Polska to też przecież niedroga knajpa XD daj spokój to jest tak przereklamowana knajpa, że ja nie wiem jak jeszcze ludzie się nią jarają i
To prawda, wystarczy zerknąć jak ta knajpa wygląda z zewnątrz i taki właśnie wniosek to pierwsze co przychodzi do głowy. To miejsce aż krzyczy, że jego jedynym sensem istnienia jest zgarnąć hajs z turystów
Do tego w Młodej Polsce dochodzi robienie z tego kandydata do gwiazdki Michelin czy jakiejś super knajpy gdzie to żarcie jest zwyczajnie drogie. Byłem tam trzy razy. 2 razy za swoje i raz za firmowe
Nie wiem za bardzo jak się do tego odnieść bo wrzuciłeś do jednego worka trzy miejsca, które drastycznie różnią się poziomem, nie wiem czy byłeś w tych miejscach przez ostatni