Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +712
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +341
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
1. Gdzie zabrać obcokrajowca żeby spróbował polskich dan ale w takim średnim standardzie? Nie za drogo ale smacznie.
2. Czy są jakieś kolumbijskie knajpy we Wrocławiu? Albo coś związanego z Kolumbia? Kojarzę że jakaś kawiarnia jest chyba ale nie pamiętam gdzie.
3. Czy sa problemy z parkowaniem w centrum a jeśli tak to czy polecacie jakieś miejsce do parkowania bez opłat?
#wroclaw #jedzenie
Co do Menu Motto to z tego co ja pamiętam to nie jest jej knajpa. Było jej menu po tym jak była w Master Chef. Pamiętam, że w którymś momencie było info ze juz dłużej nie ma nic wspólnego z tą restauracja bo ma Młoda Polskę.
Napisałem wyraźnie wyżej z 2 lokalem czyli Baba celuje w gwiazdkę
Prawda jest niestety taka, że jeszcze długo żadne się nie znajdą, bo chociażby od Krakowa dzieli nas
Gdy jestem w jakimś nowym kraju, to lubię tego typu miejsca odwiedzić dla lokalsów, a nie pod turystów.
Takich barów we Wrocławiu jest na pęczki, każdy z opinią powyżej 4 na
@gacek2121: Najbardziej randkową jest imho Ida, jest tam przepiękne patio i dobre wino, na randkę na pewno nie Konspira ( ͡° ͜ʖ ͡°)