Wpis z mikrobloga

@lami:

bardzo zachowawczy material - jak pamietam z okolic covidu to troche inaczej gadal - widac juz zrozumial, ze nie ma co sie wychylac bo potem bede wypominac internety :P

No coz, taka jest jego opinia, w zasadzie jej nie argumentuje - tak uwaza i tyle.... a inni uwazaja inaczej. Natomiast trudno sie nie zgodzic z wiloma ogolnikami typu teraz sie dobrze negocjuje, ze tam kilka glosnych zwolnine recesji nie
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@del855: Ogladalem jego poprzednie materialy i generalnie mowil podobnie, ze beda gdzieniegdzie korekety, ale w wiekszych miastach to raczej nie i to sie sprawdza, bo tych spadkow to nie widac - zwlaszcza jak ktos np. szuka w Warszawie w dobrych lokalizacjach i nie zyje w bance tagowej.

Zeby ceny spadly to musial byc gruby kryzys (wspomniano o slabych danych z przemyslu Polskiego i Niemieckiego) i rzad musialby nie ingerowac, a
  • Odpowiedz
Ogladalem jego poprzednie materialy i generalnie mowil podobnie, ze beda gdzieniegdzie korekety, ale w wiekszych miastach to raczej nie i to sie sprawdza, bo tych spadkow to nie widac - zwlaszcza jak ktos np. szuka w Warszawie w dobrych lokalizacjach i nie zyje w bance tagowej.

nono, ja tak kupilem swoje 1. mieszkania na rondzie onz - typ sprzedawal mieszkanie chyba z 3-4 lata, zaczal od 650, zeby po tym czasie sprzedac za
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@tumbleweed91: Ja juz prawie splacilem. Jestem przeciwny doplatom. Bedzie zapewne, w niektorych miejscach wieksza lub mniejsza (tez bylo w materiale o Chinach). Nie spodziewalbym sie duzych korekt w TOP5, Lodz to inna bajka.
  • Odpowiedz
@lami: moj kumpel ma 4 mieszkania na sprzedaż i nie może sprzedać. Wykonczone po remoncie generalnym w centrum Łodzi. Co 2 tygodnie opuszcza cene o 10k i prawie w ogóle telefonów poza pośrednikami. Trzy lata temu jak wystawił to przez kilka godzin potrafił nie odkładać telefonu i zazwyczaj w ciagu 2-3 dni podpisywał przedwstępna. Powodzenia w kupowaniu teraz na górce
  • Odpowiedz