Wpis z mikrobloga

patrzcie na hipokryzję , taki @HuopWsiowy i inni namawiali zebym pieselka wywalic z mojego serwera, a jak nie chcialem wywalic to @HuopWsiowy zalozyl serwer huopski bez kobiet , simpow, cucklodow, po czym zaprosil pieselka na ten serwer piszac ze jest damskim przegrywem hipokryzja lvl hard, co o tym myslicie?No i w miedzy czasie wywalil batona, a jak chcialem wejsc na serwer to nie zgodzil sie i pisal na priv do mnie ze informacja mnie przekupi i ze wtedy wejde XD #przegryw #przegrywpo30tce @Kicikicimiaul @Atencjusz-Masochista
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@o__0: ja trzymam osoby na serwerze co sa w porzadku wobec mnie, pieselek w niczym mi nie zaszkodzila wiec dlaczego mialbym ją wywalic? Pomimo ze ją wyzywalem na poczatku to dala mi druga szanse
  • Odpowiedz
@prawiczek92: pamiętam takie dramy z pierwszej klasy szkoły średniej, potem jednak dorosłam. Tak z ciekawości - nie wstydzisz się publicznie pisać takich rzeczy? Przecież nie piszesz tylko do zainteresowanych, wpis zobaczyli wszyscy, którzy właśnie przeglądali najnowsze na mirko.
  • Odpowiedz