Aktywne Wpisy
urwis69 +55
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
No kto mógł się tego spodziewać... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Carlson przecież też na pewno nie pojechał do Moskwy wybielać Putina za darmo.
Trump jak PiS - nie ma wyborców tylko wyznawców.
No to jest oczywiste. Dla Rosji to są grosze. Na froncie to pewnie jeden dzień ich więcej kosztuje niż roczny budżet opłacania tych zdrajców, a efekt jaki mogą osiągnąć (wstrzymanie uzbrojenia czy nawet korzystny pokój w przypadku wygranej Trumpa) może się okazać dużo większy niż jakaś pojedncza zakończona sukcesem ofensywa.
Bo USA wydało tryliony dolarów zbrojąc się do walki z Rosją, a teraz wreszcie mogą ją zgruzować za promil tej kwoty, nie tracąc ani jednego żołnierza.
Co jest szczególne cenne w obliczu nadchodzącej wojny z Chinami -uniknie się wojny na 2 fronty.
Walka ze zbójeckim państwem, jakim jest kacapstan, to obowiązek każdego kraju, którym rządzą ludzie z odrobiną RiGCz.
A ty zadowolony jesteś z niczym nie uzasadnionego ataku kacapstanu na Ukrainę?
Nie, nie jestem zadowolony z wojny, tak samo jak byłem przeciwny bezpodstawnemu atakowi na Irak po kłamstwach o ‚broni masowego rażenia’. Jak byłeś za tą inwazją to czemu jesteś przeciwny atakowi na Ukrainę?
Bez ataku na Irak nie byłoby ISIL.
ISIS już nie ma, a o tym jakie to są dzbany świadczy ich walka z Talibami w Afganistanie.
Interwencja w Iraku była słuszna i zakończyła się rozbiciem ISIS, więc zakończyła się sukcesem.
Czyli jesteś za mordowaniem cywili jeśli Amerykanie z nami to robią. Jesteś hipokrytą
A i wytłumacz skąd wziąłeś ‚interwencje ONZ’ jak nawet całe NATO nie atakowało Iraku