Wpis z mikrobloga

• 2
Chada z kwadratową szczęką i BMW a nie jakiegoś stulejarza.

@inflacja_biedaku: Mam kwadratową szczękę (na jakiejś stronie od analizy atrakcyjności twarzy uzyskałem 9,3/10, a sam sobie daję 7,5/10) i jeżdżę BMW. Dałem ją oczywiście w lewo.
  • Odpowiedz
  • 0
Oceniacie ją tak jakbyście mieli u niej jakiekolwiek szanse XDDDD

@Femme-nie-Fatale: Mam kwadratową szczękę (na jakiejś stronie od analizy atrakcyjności twarzy uzyskałem 9,3/10, a sam sobie daję 7,5/10) i jeżdżę BMW. Dałem ją oczywiście w lewo.
  • Odpowiedz
Po wstrzyknięciu kwasu w takiej ilości nie powinno się obciągać bo się mogą zdeformować, więc łatwo zauważyć po kształcie ust która nie mogła się powstrzymać i ma dosłownie warcy obciągary

@KochanekAdmina: po takiej ilości czyli jakiej? Daj przykład zdeformowanych od obciagania.
Co ja tu właśnie przeczytałam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cztero0404 nie, kobiety nie malowałyby się same z siebie na sztywno i nie byłyby do tego zaprogramowane aby robić operacje plastyczne, poszczuplac nosy w śmieszny sposób, i bać się wyjść na codzień gdziekolwiek bez makijażu.

Nikt samoistnie sam by tak z siebie nawet nie chciał bo dopóki nikt by uwagi na to w społeczeństwie nie zwrócił, to logicznie każdy by siebie w 100 procentach akceptował.
Kobiety nie robią wszystkiego dla siebie
  • Odpowiedz