Aktywne Wpisy
hacerking +165
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Zielonka021124 +18
Programista15k (18k B2B) here, 25 lat i dobijam 5 lat w branży. Poważnie rozważam pisanie matur jeszcze raz i pójście na lekarski lub lek-dent. Sytuacja w branży IT oraz ostatni wylew artykułów/postów o lekarzach (nie będę oceniał) to trochę potęguje i w sumie nie wiem co myśleć.
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Witajcie! Ostatnio mało tu toczy się dyskusji dotyczących zjawiska UFO. Pomyślałem, że spróbuję taką dyskusję zainicjować. Stąd chcąc przyciągnąć uwagę, dodałem tagi, które choć są powiązane z tematem w jakiś sposób, to może nie jakoś szczególnie bardzo. :)
Mamy wiele doniesień z całego świata, o obecności UFO (UAP) w pobliżu baz, obiektów wojskowych, dużych zgrupowań okrętów. Jest wiele relacji dosłownie z całego świata, dotyczących spotkań pilotów samolotów wojskowych z pojazdami UFO (UAP). Piloci doświadczający takich spotkań często mieli wrażenie, że pojazdy UFO sprawdzają ich możliwości, a nawet były sytuacje, w których piloci tracili kontrolę nad swoimi samolotami. UFO potrafiło także przejmować kontrolę nad systemami obsługi broni nuklearnej. Były to bardzo groźne sytuację. Dodajmy do tego parę relacji z kilku stron świata, najczęściej słabo zaludnionych i słabo rozwiniętych, które mówią wprost o atakach UFO na wioski zamieszkałe przez ludzi. Czy mogły to być specjalnie wybrane, poligony doświadczalne dla Obcych?
Są teorie, które mówią, że Obcy po prostu badają możliwości militarne ludzi, tak po prostu, dla celów badawczych. Są też tacy, którzy twierdzą, że Obcy niejako kontrolują nasze zdolności militarne, mówiąc wprost, żebyśmy się sami nie unicestwili i w razie krytycznej sytuacji, zapobiegną temu.
Ja jednak chciałbym dziś, zachęcając Was wszystkich do dyskusji, poruszyć inną, dość kontrowersyjną koncepcję. Wspominał o niej nawet Elizondo w swojej ostatniej książce. Ale nie musimy się tu na niego powoływać, ta osoba budzi mimo wszystko wiele wątpliwości. A co chodzi? Co jeśli Obcy badają potencjał militarny ludzi, bo szykują się do ataku na Ziemię i chcą być dobrze przygotowani, by atak był skuteczny? Tak szczerze ta teoria wydaje się być dość kontrowersyjna, ale tak naprawdę w pełni jej wykluczyć się nie da.
Chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat. Zapraszam do dyskusji. :)
Czy te mroczne powody mają dotyczyć tej teorii, że Obcym zależy na naszych duszach?
Co do potencjalnej walki z Obcymi. Uważasz, że ludzkość ma jakiekolwiek szanse? Jeśli nie, jaki byłby sens budowania bunkrów przez możnych
Co do UFO to większość tych obserwacji to tylko atencyjne k---y, które chcą zaistnieć co innego takie USO to już trudniej zanegować albo wymyśleć, że tam coś się widziało.
Kiedyś były fajne filmy o UFO na Discovery teraz to tylko filmy z atencyjnymi k-----i.
Tutaj przykład dobrego filmu w starym stylu z autentycznymi opowiadaniami pilotów cywilnych
Nie, chodzi o stricte fizyczne powody, duchowość, nie ma z tym wiele wspólnego.
Szanse zawsze jakieś są. Oni nie są aż tak zaawansowani, na jakich się ich kreuje. Są po prostu "inni" i ich technologia jest po
Ale racja, nie mamy stuprocentowego potwierdzenia, kto znajduje się w tych pojazdach. Możemy tylko przypuszczać. Aczkolwiek być może są osoby, które to wiedzą.