Aktywne Wpisy
OddajButa123 +183
oldspiceedit +2
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
Wspomnę tylko, że z tej okazji przyniosłam do pracy ciasta i uznałam, że to będzie wystarczający gest.
#pracbaza #slub #wesele
@umeczony: takie porady sprawdzają się tylko w fabryce smrodu za minimalną xD
@odidouo1: a jemu nie przyszło nawet do głowy żeby oczekiwać zaproszenia na wesele (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Skąd jesteś że u was to nie jest popularne?
Mój szef był na moim ślubie, ja na podwładnych też jestem zapraszany, ale no my mamy dobrą atmosferę i nie widzę w tym nic złego. Zapro zawsze jest tylko na ślub, nigdy na wesele, zrzutkę sobie robimy kto chce, kartkę dajemy wszystkim do podpisu, nawet jak się nie składali bo każdy ma prawo totalnie nie wydawać swoich pieniędzy w robocie no i jak
Ogólnie w tych stronach raczej też nie zaprasza się nikogo tylko na ślub, ale zdarzają się takie sytuacje. Czasami wyłącznie na ślub przychodzą osoby starsze, albo takie, które z innych powodów na wesele się wybrać nie mogą/ nie chcą. Ja zrezygnowałem rok temu z zapraszania wyłącznie na ślub bo trochę dla mnie to dziwnie wygląda. Niby kogoś zapraszam