Aktywne Wpisy
jakuba94 +71
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Soothsayer +19
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego
chciałbym mieć choć połowę tej wiary w swoją moc sprawczą, którą mają wykopki ¯\(ツ)/¯
@Synergy: (-‸ლ)
@Synergy: jaki nick ma Hołownia odpowiedzialny za zablokowanie? bo chyba nie wierzysz że ktoś przejął się opinią kilku frustratów których szczytem możliwości była organizacja wielkiego protestu na kilkadziesiąt osób, prawda?
@gnt_1: oczywiście można w to wierzyć, wystarczy nie wchodzić na główną oraz mirko
Naprawdę myślisz, że 4 tysiące wykopków jest w stanie zatrzymać jakiegoś polityka? XDDDDDDDDDDDD
Więcej ludzi czeka na ten z-----y kredyt bo myśli, że wtedy kupi taniej mieszkanie i tym się politycy kierują. No i łapówki ich przekonują ale to już inna kwestia.
@Synergy: no chyba sobie żartujesz xD Twitter jak już. Mało zwykłych ludzi z niego korzysta, ale szczególnie upodobali go sobie politycy i dziennikarze. To jest teraz miejsce gdzie się sonduje nastroje społeczne i to tam masz wpływ a nie na jakiś portalu ze śmiesznymi obrazkami xd
Ale wiem od kogo ty