@michkoPLX: niestety to prawda wszstko skupia sie na ukrainie a z rosja powinno sie robic biznesy tania ropa gas wtedy poaliwo bysmy mieli ponizej 5.19 jak obiecał premier
@KIaudiuszeq: gosciu ja nie sledze wojny na ukrainie codziennie. Czasem słlucham na yt Bartosiaka albo Wolskiego, radia albo czasem mi cos wyskoczy. Zobaczylem ciekawy obrazek to sobie wstawiam i nawet nic nie sugeruję.
@Atryu: nie wiem z czego rżysz, nikt normalny w dzisiejszych czasach nie ogląda tv, no chyba że jest miłosnikiem nie kończących się reklam, czyli nienormalny
@magic_johnson: no inne spojrzenie na rzeczywistość. Na wykopie jest lewicowa bańka a to jest popularny obrazek wśród centrum i prawicy. Spójrzcie czasem na inny punkt widzenia trochę bardziej otwarcie.
@michkoPLX mhm, a te loga wszystkich największych koncernów medialnych w Polsce to sugestia że należy wyłączyć tv i słuchać tylko konfederuskich imbecyli? xd
@michkoPLX: wydaje mi się, że patrzę przez ten obrazek na punkt widzenia nieduoczonego debila, dla którego jedyna rzecz wspólna z wolnomyślycielstwiem ma tempo myślenia. Jakakolwiek bańka nie ma tutaj nic wspólnego z niczym. Próbujesz przestawić pojęcia, więc konsensus naukowy i polską rację stanu nazywasz "lewicową bańką". Jest to kiepska manipulacja, która pokazuje twoją relację z "wolnomyślicielstwem".
#sct #krakow ludziom którzy nie widzą problemu ani dyskryminacji w strefie czystego transportu i sprowadzają problem do sebka w starym dieslu szkoda cokolwiek tłumaczyć, widać że jest tam za mało komórek pojąć problem który ich nie dotyczy bezpośrednio
To jest aż zbyt oczywiste
źródło: Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue
Pobierz@Atryu: nie wiem z czego rżysz, nikt normalny w dzisiejszych czasach nie ogląda tv, no chyba że jest miłosnikiem nie kończących się reklam, czyli nienormalny
Jakakolwiek bańka nie ma tutaj nic wspólnego z niczym. Próbujesz przestawić pojęcia, więc konsensus naukowy i polską rację stanu nazywasz "lewicową bańką". Jest to kiepska manipulacja, która pokazuje twoją relację z "wolnomyślicielstwem".