Aktywne Wpisy
bugzer +151
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
drobne_na_taryfe +11
Prawie dwie godziny przy garach w upale ale warto było. Czasem myślę, że niebieski sobie nie zasłużył na taką dziewczynę ( ͡° ᴥ ͡°) #gotujzwykopem #chwalesie #zwiazki
Klapek ciśnie po Muminie jak oglądają jego live i jest temat biletu Filipa.
Prezesik stulony jak zbity pies bo nie chciał żeby wyszło że robią jakieś dziwne przelewy na słupa.
Na pewno tak było jak Klapek mówił że Mumin przyszedł do niego do domu pożyczyć kasę:)
@B12477
#raportzpanstwasrodka
1. Zamyka/spienięża wszystko i jedzie do SR.
2. Nagrywa "vlogi" jak psznie je albo jak jest gorąco. Romantyzuje mieszkanie w kambo.
3. Od razu wskakuje na "lajty" (swoją drogą - je jestem ciekaw czy oni na serio wierzą, że to oznacza transmisję na żywo xD) i ma ustawione tipply. (Hooi, że nikt typa nie zna i nie potrafi zainteresować sobą ludzi).
4. Kontynuuje gnioty i crossuje się z
klapek jaki dumny że ktos sie okazal taka szuja jaką on był od zawsze xD
"życie cie wyjaśni" ja p------e jak to brzmi z ust tego gościa.
Jedna dobra lekcja - zobaczcie jak takiej wszy łatwo przychodzi złorzeczenie na kogoś. Znamienne.