Aktywne Wpisy
Nusantara +158
#wykop #moderacjacontent #gorzkiezale
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
magdalena-gaska +92
Dzień dobry kochanie, jak się spało?
Także pamiętajcie, jak głosowaliście na Kukiza to w praktyce głosowaliście na PiS. Przez lata was mamił, że dla niego nie jest ważne z kim, tylko żeby wprowadzili jego ustawy, JOWy itd., teraz wychodzi na to, że ustawy spoko, ale priorytetem jest, żeby były wprowadzane z PiSem u steru.
@AlbertFettel: jakby kukiza przymocować do wiatraka takiego co prąd robi, to mielibyśmy największe źródło energii odnawialnej, które nie zatrzymuje się nigdy.
To jest niesamowite że z pozouru sympatyczny i lubiany rockman stał się jedną z najmroczniejszych postaci w polskiej poityce. To w dużej mierze on jest odpowiedzialny za syf który w tym kraju mieliśmy przez 8 lat i jego skutki mamy do dzisiaj.
Gdyby w jego zapitej główce nie zaświtała myśl o wejściu do polityki, wybory prezydenckie w 2015 roku wygrałby Komorowski w 1 rundzie. Nie byłoby Dudy, PiS nie wcisnąłby
@KanJaweuDieZweite: Każdy miał kiedyś 18 lat i głupie rzeczy robił. Ja się do Kongresu Nowej Prawicy o mało co nie zapisałem w tamtym czasie, bo w internecie królowały filmiki jak to Korwin głupie lewactwo
Także za 2015 nie sądzę, żeby aż tak mocno zmienił świat, ale 5 lat później jego przejście na stronę PiSu, w sumie są nic,
A co do NFZ to jaja sobie robisz? Nie widzisz, że model finansowania się kompletnie zmienił, tak samo system kontroli placówek?
Byla, co nie zmienia faktu że Kukiz zabrał mu glosy które wystarczyłyby do wygranej.
@KanJaweuDieZweite: to tylko pokazuje, że prawo do głosowania powinno być od 21 roku, albo 25. Żeby nie było, że jestem lepszy, ja wtedy głosowałem na Dudę (bo Tusk zły, imigranci, Niemcy łe łe łe). Mając 18 lat ma się totalne g---o w głowie, człowiek więcej wtedy wie o youtuberach, dramach i tiktokach a nie o polityce i problemach
Ale na samym początku oszukał mnóstwo ludzi. Tfu!