@Przemegowy oby tylko 900, to jest na start, a przecież straty dopiero się mogą zacząć... ale ludzie którzy w to wchodzą i tak nie mają wiele pieniędzy, jeśli roztwonią tylko to co mają, bez zaciąganych kredytów to pół biedy
@Przemegowy @cherrz 900$ za elite oznacza że ta “osoba” o ile prawdziwa przeszła z innego pakietu i dopłaciła za droższy, bo elite kosztuje więcej na wejściu z ulicy
@cherrz wszedłem na tą stronę, potem jest 200 USD na miesiąc, przeglądałem przy okazji różne zakładki ale nie mam pojęcia dalej o co w ogóle chodzi, jakieś aplikacje sprzedają chyba (?)
@Przemegowy kurde 4 koła wywalić żeby jakiś 18-25 latek ci p-------ł o inwestycjach w krypto i sygnałach. Najlepsze jest to że żaden z nich tych inwestycji później nie przeprowadza bo nie mają kasy żeby sensownie zainwestować na giełdzie czy krypto. Mogłaby kupić za 4 dyszki książkę o inwestycjach z której dowiedziałby się wartościowej wiedzy nt. inwestycji, ale raz że taki kontent byłby dla niej za trudny do zrozumienia a dwa dowiedziałaby
ktoś może mi powiedzieć co ona finalnie sprzedaje oprócz tych pakietów?
@materacci: w----------e się w długi, odsunięcie się od rodziny i znajomych, nastepnie możliwe, że problemy psychiczne (chociaż to już trzeba chyba mieć na wejsciu) a finalnie nawet i magika
@materacci chyba te wspolprace w różnych poziomach drogosci + później abonament, a żeby Ci lepiej szło to po jakimś czasie kupujesz dostęp do konferencji za jedyne $1500. Celem chyba jest, że jak już się wjebiesz w to bagno no to naganiasz następnych na wspolprace o różnych poziomach drogosci + naganiasz na te konferencje. Osoba, która rzeczywiście prowadzi i organizuje te konfy spija śmietankę i zarabia dobry hajs podejrzewam.
oby tylko 900, to jest na start, a przecież straty dopiero się mogą zacząć... ale ludzie którzy w to wchodzą i tak nie mają wiele pieniędzy, jeśli roztwonią tylko to co mają, bez zaciąganych kredytów to pół biedy
@cherrz: Problem w tym, że chwilówkę jest w stanie wziąć w tym kraju każdy, w dowolnych niemal ilościach. Jakby pies coś przypadkiem naklikał na stronie Vivusa, to dostałby chwilówkę bez weryfikacji szczekaniem.
Brawo Kasia!
Jesteś 900$ w plecy
Najlepsze jest to że żaden z nich tych inwestycji później nie przeprowadza bo nie mają kasy żeby sensownie zainwestować na giełdzie czy krypto.
Mogłaby kupić za 4 dyszki książkę o inwestycjach z której dowiedziałby się wartościowej wiedzy nt. inwestycji, ale raz że taki kontent byłby dla niej za trudny do zrozumienia a dwa dowiedziałaby
@materacci: w----------e się w długi, odsunięcie się od rodziny i znajomych, nastepnie możliwe, że problemy psychiczne (chociaż to już trzeba chyba mieć na wejsciu) a finalnie nawet i magika
@cherrz: Problem w tym, że chwilówkę jest w stanie wziąć w tym kraju każdy, w dowolnych niemal ilościach. Jakby pies coś przypadkiem naklikał na stronie Vivusa, to dostałby chwilówkę bez weryfikacji szczekaniem.