Aktywne Wpisy
szczszz +1319
Dlaczego niezalogowani nie widzą wpisów na tagu #nieruchomosci
Marakuja +476
Białek @M_B ty k---o j----a, takiej fałszywej persony jak ty to ciężko nie pocisnac. Specjalnie odzyskałem konto, żeby w pustym łbie może coś zaświeciło. Ty k---o z moderacji, która na wojnie by sprzedała swoja matkę, żeby swoje z-----e geny dalej puścić w świat -c--j ci w dupę, banuj.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Gruby nieudacznik z fajną furą, domem, gorącą żoną i udanymi dzieciakami.
W sumie też nie pamiętam czy tak dużo było o
@milionerro: To jest akurat przypadłość polski i krajów dalej na wschód, że by żyć a nie wegetować to trzeba kręcić lody na boku. Na zachodzie jest to opcja na przeskok z klasy średniej do wyższej, a u nas często konieczność by wyrwać się z klasy robotniczo-wyrobniczej choć trochę wyżej.
Karol Krawczyk też na luzie mieszka w warszawskiej kamienicy utrzymując się tylko z pensji motorniczego tramwaju.
Ale zwrócić trzeba uwagę że początek ład 90 "bieda" i komputer z internetem w domu (który swoją drogą był raczej zadbany może nie tak jak marcy, ale jednak)
Tak samo tutaj - niby Al ma jeden z najgorzej płatnych zawodów w Stanach, a utrzymuje 4 osobową rodzinę i dom którego wielu
@Qubryk:
Masa kretynów w internecie rozkminia logikę sitcomu... Co dalej? Analiza fizyki w Avengersach? Interakcje zwierząt w
Niekoniecznie tak jest, nawet współpraca potrafi wytworzyć więcej.
Weź sobie przypadek jakichś firm, które współpracują. Jednej firmie opłaca się zamówić jakąś usługę od innej, bo dzięki tej usłudze działa sprawniej, drugiej firmie opłaca się usługę sprzedać i na niej zarobić.
Albo importowanie ubrań przez firmy odzieżowe. Bengalskiej czy tam innej fabryce opłaca się wyprodukować, polskiej opłaca się sprzedać. Nie ma tu jakiegoś spisku,
Twierdzę, że wlascicielowi/właścicielom fabryki się to opłaca. Praca dzieci to raczej mit, może na jakąś malutką skalę. ja nigdy nie natrafiłem na fabrykę, która zatrudnia dzieci, w Chinach, Pakistanie, Indiach itd.
Na pewno taki Bengalczyk zarabia śmieszne pieniądze i jego życie jest raczej marne z naszej perspektywy, ale mimo to z jakiegoś powodu wybiera akurat tę pracę spośród innych opcji ( też marnych,
Gruby nieudacznik z fajną fujarą... i myślę co k---a? Patrzę na zdjęcie, patrzę jeszcze raz wyżej na opis aaaa furą ^^
Mógłbyś powiedzieć że to właśnie symbioza - ktoś tam w
Twoje twierdzenie gospodarcze było takie, że jeden się bogaci i 5 traci, z czym się nie zgodziłem. To jest mentalność niedoboru, że jest tylko jeden tort i ktoś zabiera większość i wygrywa. Przykład Japonii czy Korei Południowej lat 70 + Stany pokazuje, że wszyscy mogą się bogacić.
Ba, głupie Chiny które w latach 90 też ostro biedowaly, teraz rzucają wyzwanie hegemonowi i znacznie poprawili swój standard