Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@10kobla: Już Ci to pisałem, ale napiszę jeszcze raz: Zajebista robota!

Co do wiadomości do Radio Eska, to chyba tutaj to nic nie da. Ktoś tam od Buddy (Chyba menago), jest jakoś powiązany z Eską, stąd też przed filmem Buddy i aferami Eska srała artykułami broniącymi buddę. Nawet teraz to widać, średnio co kilka dni jakiś artykuł o Buddzie
ElementalX7 - @10kobla: Już Ci to pisałem, ale napiszę jeszcze raz: Zajebista robota!...

źródło: Screenshot 2024-09-02 at 19.47.14

Pobierz
  • Odpowiedz
Rozesłałem po znajomych na IG i FB. Nepewno lepszą formą przekazu byłby film bo niestety w tych czasach mało komu chce się czytać. Ktoś w komentarzach pod artykułem pisał żeby spróbować uderzyć do Grande Connection. On co prawda bardziej zajmuje się sceną hiphopową, ale spróbować można. Może zainteresuje go ten temat i nie będzie się bał go ruszyć.
  • Odpowiedz
@10kobla: Na x zaczepiam wszystkich zwiazanych z komentary :) przesylajac link. Tez wam sugeruje dodawac komentarz do kogo sie da to moze jak chociaz jedna osoba nagra film to sie zacznie lawina.
  • Odpowiedz
@10kobla: dobra robota. Tak od siebie tylko dorzucę, że na jednym ze spotkań widzów w 2020 roku gdy jezdzil jeszcze RS3. Od osob zwiazanych z tematem wypozyczalni Vordon/66rent/gcscars chodziły głosy o jego „lewym” call center, nie zgłębiałem tematu ale mysle ze powinienes zerknac jeszcze w tym kierunku. Noi fakt ze juz wtedy gadało się o wałkach daje duzo do myslenia…
  • Odpowiedz