Aktywne Wpisy

mirko_anonim +45
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja chyba nigdy nie zrozumiem facetów. Poznaliśmy się rok temu. Mówił, że marzy o tradycyjnej kobiecie, takiej która lubi zajmować się domem, spokojnej itp
Mieszkamy razem od pół roku. Ostatnio powiedział, że wydaje mu się już nudna.
A ja pracuję zdalnie po 4h dziennie, czasami mniej. Spoko zarabiam, mam zawód który lubię.
Sprzątam, gotuję, uwaga nawet płacę za połowę wydatków pomimo dysproporcji w wykonywaniu obowiązków xd
Wiecie jak to usłyszałam to opadły
Ja chyba nigdy nie zrozumiem facetów. Poznaliśmy się rok temu. Mówił, że marzy o tradycyjnej kobiecie, takiej która lubi zajmować się domem, spokojnej itp
Mieszkamy razem od pół roku. Ostatnio powiedział, że wydaje mu się już nudna.
A ja pracuję zdalnie po 4h dziennie, czasami mniej. Spoko zarabiam, mam zawód który lubię.
Sprzątam, gotuję, uwaga nawet płacę za połowę wydatków pomimo dysproporcji w wykonywaniu obowiązków xd
Wiecie jak to usłyszałam to opadły

mickpl +795
Ociepanie, takiego epickiego starcia na tagu dawno nie było XD Mirek kręci aferę, że go deweloper oszukał. No i wychodzi, że trochę oszukał. Deweloper odpisuje, że mirek kupił mieszkanie na flipa i od razu wystawił drożej, mamy screeny. Mało? Otóż inne mirki szukają i znajdują, że mirek fliper jest jeszcze dodatkowo innym deweloperem.
deweloper deweloperowi deweloperem XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #deweloperka #afera
deweloper deweloperowi deweloperem XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #deweloperka #afera

https://x.com/SlawomirMentzen/status/1830607120246636973?t=mA1vAByboenxkL_btOK30g&s=19
#neuropa #konfederacja #4konserwy #polityka #sejm #bekazprawakow #bekazkonfederacji
źródło: 1000003172
Pobierzźródło: 133005
PobierzMegalomania może wynikać z kompleksów i charakteru. Połączenie dużego dziecka, populisty i despoty to bardzo niefajne połączenie nie dziwota że nawet elektorat rozmyśla nad zmianą głosu
W ogóle ten dzban Kopyto powinien skleić laczka na amen za multikonto. Prorosyjski głos sobie na profilu Grzesia czy niedoszłego prezydenta głośćie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie to twój koleżka bordo 3 miechy na wykopie rzuca nickami sprzed 3 lat, to nw kto jest multi
Osiedle za żelazną bramą w Warszawie, jakby kto chciał sobie popatrzeć i się pośmiać.
@Skorvez_957_: Na szczęście dostaną Stanowskiego i nie bedzie trzeba robić fikołków że już w pierwszej turze poszedł głos na PiS