Aktywne Wpisy

Teuvo +11
chodziliście na roraty z lampionami

Qiudo +27
Coś pięknego mieć na legalu swoje roślinki. Walczcie o to mireczki w PL. Hodowla na nielegalu to za duży stres jak się ma już te 30+ pracę i pieniądze, a chce się swojskie palenie dla siebie.
A na zdjęciu jeden top Mango Kush Auto od Zamnesia Seeds w stu procentach Bio cięty po 80 dniach, na malutkiej lampie ViparSpectra p600, 100 watt.
#wykopjointclub #zagranico
A na zdjęciu jeden top Mango Kush Auto od Zamnesia Seeds w stu procentach Bio cięty po 80 dniach, na malutkiej lampie ViparSpectra p600, 100 watt.
#wykopjointclub #zagranico
źródło: 1000012194
Pobierz

Jak się mówi A to się mówi bleble i tak dalej ( ͡º ͜ʖ͡º) Staram się trzymać z codziennymi wpisami żeby znowu nie zebrać ogona xD
Dzisiaj pobudka o 5, ale sił by wstać już trochę brakło. Jak już się zebrałem, to okazało się że najmłodsze dziecko się przebudziło - jak wydawało mi się, że go uśpiłem, to wstając z łóżka usłyszałem "ale tato mas lezeć tutaj" xD Po argumencie że muszę kupić bułeczki padło "no to ja już nie chcę spać" i trzeba było panicza obsłużyć. Wyszedłem dopiero o 6:29.
Pogoda postanowiła zrobić "memento jesieniori" i było totalne mleko - nawet śladu Słońca. Myślałem, że się trochę rozejdzie przed końcem biegu ale nie - dopiero teraz, po 10:30 zaczyna się robić ładnie. Ale narzekać nie zamierzam, lepiej się w takich warunkach biega.
Dziś już szkoła, ale póki to tylko rozpoczęcie to jeszcze względny luz był. Pozwoliłem sobie polecieć pełną dyszkę - ultraleniwą, w emeryckim tempie 5:59/km. Lepsze to niż nic, jak się zacznie jazda ze szkołą to nie będzie przebacz i będę się cieszył z każdego urwanego kilometra.
Nic to. Miłego dnia Mircy i Mirkówny! ❤️
#bieganie #sztafeta #biegajzwykopem #ruszkrakow #enronczlapie
źródło: IMG_148E072A6009-1
Pobierz